Renovujete plot u domu? Přidejte hezkou branku a vjezdovou bránu!

Renovujete plot u domu? Přidejte hezkou branku a vjezdovou bránu!

Sdílejte

Plot okolo domu plní mnoho funkcí. Je prvním bezpečnostním prvkem proti vloupání se zlodějů na váš pozemek, avšak plní také estetickou funkci. Rozhodli jste se, že váš plot potřebuje zrenovovat, jelikož už není tak hezký jako kdysi a má výrazné nedostatky? Pak do oprav zahrňte i pořízení hezké branky k domu a vjezdové brány, aby byl váš příchod domů co nejpohodlnější!

Mít hezký domov je snem asi většiny z nás. Zpříjemněte si tedy už jen samotný příchod domů díky moderní brance, která vás bude vítat každý den. Branka by měla ladit s okolím domu. Máte dřevěné, zděné nebo kované oplocení? Pak do stejného stylu slaďte také branku. Již mnoho výrobců na českém trhu nabízí nádherná provedení branek v mnoha designech a stylech. Vždy se dá najít řešení, které bude tvořit harmonický celek. Branky k domu jsou většinou jednokřídlé, a pokud si pořizujete i vjezdovou bránu, vždy jsou sladěny s jejím vzhledem i materiálovou skladbou.

Ať už bude váš dům vítat vás nebo vaši návštěvu, vždy se můžete potěšit moderním designem, ve kterém bude dům zařízen. Do prvků, které vašemu domu dodají na stylu i funkčnosti, patří určitě i vjezdová brána, která vás už navždy oprostí od nutnosti vystupovat z auta a otevírat bránu manuálně. Vjezdovou bránu si můžete vybrat hned z několika typů dle toho, jaké možnosti nabízí vás pozemek.

Mezi staré dobré klasiky se řadí dvoukřídlá brána, která se však v dnešní době dá díky pohonu otevírat i dálkovým ovládáním. Pokud jste tedy na klasiku, dvoukřídlá brána pro vás bude skvělá volba. Křídlové brány vyžadují rovný terén, aby se mohly jednoduše otevírat. Nedisponuje váš pozemek takovými možnostmi? Zvolte posuvné nebo samonosné brány, které se zasouvají do strany a nejsou náročné na prostor před a za bránou. Posuvná brána je doplněna o kolejnici, instalovanou do betonového základu v zemi, po které se branka pohybuje. Pokud vám z jakéhokoliv důvodu kolejnice u posuvné brány nevyhovuje, vyberte si samonosnou vjezdovou bránu, která má konstrukci vynesenou mimo vlastní průjezd, a není tedy nutné přejíždět přes kolejnici na zemi, jak je tomu u posuvných brán. Samonosná brána je vedena nad zemí nosníkem, ukotveným v ocelovém sloupku a je mezi uživateli asi nejvíce oblíbená. Každou vjezdovou bránu můžete také doplnit o pohon pro posuvné, samonosné i křídlové brány, díky kterému si můžete bránu pohodlně otevřít díky dálkovému ovládání.

Užívejte si možnosti, které vám váš dům nabízí, a vyberte si nejen hezké oplocení domu, ale také krásnou branku a vjezdovou bránu pro váš komfortní příjezd domů.

Rate this post
Sdílejte