Pořiďte si krb, ušetříte a budete topit zdravě

Pořiďte si krb, ušetříte a budete topit zdravě

Sdílejte

Nejste spokojeni s výší faktur za topení ve vašem bytě či domě? Rádi byste ušetřili na topení nějakou pokud možno vyšší částku? V takovém případě možná uvažujete o celkové rekonstrukci topení a jiném způsobu, jak svůj byt nebo dům vytápět. V současnosti naštěstí existuje řada způsobů jak si zajistit příjemně vyhřátý domov – jedním z nich sálavé teplo.

Svůj domov nikdy nepřetopíte

Možná máte špatné zkušenosti s klasickými kamny. I když se snažíte topidlo stále hlídat, přesto se občas stane, že dojde k přetopení. V místnosti je příliš velké horko, vzduch se vysušuje, obyvatele nutí ke kašli, dráždí se sliznice. Stejnoměrné teplo při zachování přijatelné vzdušné vlhkosti je velmi důležité, ovšem klasická kamna ho většinou nedokážou správně zajistit. Naštěstí jsou zde ale sálavé a akumulační krbové vložky, které zajistí, že se teplo neuvolní všechno hned a nedojde ke škodlivému přetopení obytných prostor. Uvolňování tepla se rozloží do několika hodin a probíhá postupně – topíte zdravě a ekologicky. Přitom po celou dobu se teplota udržuje na stabilní hodnotě. Výkon krbových vložek lze velmi dobře regulovat. Díky tomu dosáhnete významných úspor, které se projeví i v ročním zúčtování.

Plameny mají psychologický efekt

Výhodné, že sálavé a akumulační krbové vložky FLAMEN se nabízejí v několika typech lišících se rozměry, účinností, výkonem. Můžete si tak vybrat topení přímo na míru svému bytu nebo domu. Navíc existují tři provedení – čelní, rohové pravé a rohové levé – tím si můžete vybrat takové, která se nejlépe hodí právě pro vaše prostory. V neposlední řadě je u sálavých a akumulačních krbových vložek důležitý i psychologický efekt tohoto druhu topení. Určitě cítíte, že teplo z krbu, je přirozené. Pohled do plamenů uklidňuje, pomáhá odbourávat stres. Krb navozuje příjemnou pohodovou atmosféru domova, do kterého se budete vždy těšit.

Rate this post
Sdílejte