Skladové systémy na jednom místě

Skladové systémy na jednom místě

Sdílejte

Jste majiteli obchodů či autodílen anebo hledáte ideální sortiment pro sklady a výrobní linky? Zaměřte se na praktické výrobky, které pomohou s hladkým chodem vašeho podniku. Regálové prvky, kovové bedny, plastové palety, přepravky na maso, pečivo, lahůdky i cukrářské dobroty, ESD produkty, IBC kontejnery, kbelíky s víkem i příslušenství vám nesmí chybět!

Regály – klíčová složka skladu i provozu

Mezi nejžádanější zboží patří kovové regály a regálové systémy. Určitě často přemýšlíte, kam umístit materiál či výrobky. K tomu dobře poslouží regály určené pro nejrůznější účely. Vybírat můžete z policových, prodejních, trubkových, nástěnných, paletových, konzolových i drátěných modelů. Jen si představte komfort regálu s šikmými policemi, praktičnost plastových boxů a skříněk se zásuvkami. Určitě už jste slyšeli o návrháři regálů online. Zaměřte se na společnosti, které nabízejí více. Nekupujte zajíce v pytli!

Přepravky musejí být vždy po ruce

Není možné pochybovat o tom, že jsou přepravky nutnou výbavou každého podnikatele. Ať už se jedná o přepravky na pečivo, lahůdky, cukrovinky, maso, ovoce, zeleninu či modely z kartónplastu, prostě se bez nich neobejdete. Za zmínku stojí také plastový kbelík s víkem, který je jako stvořený pro skladování pevných i kapalných látek. Každý chytrý podnikatel by se měl poohlédnout po plastovém kanystru, konvi a sudu.

Pořiďte si kvalitu za výhodné ceny

Bohatý výběr regálových systémů, nádrží na vodu, kbelíků, přepravek, popelnic, kovových skříní, najdete na internetových stránkách společnosti STORAGE CZ. Veškeré produkty padnou jako ulité dílně, skladu i výrobní lince. Mezi spokojené klienty STORAGE CZ patří také známé firmy, jako jsou Kia Slovakia, Samsung Slovakia, Ikea a Whirlpool. Pokud si nevíte rady se zařizováním skladu, obraťte se na skutečné odborníky!

Rate this post
Sdílejte