Pracovní oděvy užijete i doma na zahradě

Pracovní oděvy užijete i doma na zahradě

Sdílejte

vesta-lee-cooper-zimniPod souslovím pracovní oděvy si většina lidí představí montérky, pracovní bundy a pevné boty, které je zapotřebí nosit v určitých povoláních. Nenechte se ale zmýlit, protože i tohle oblečení může být stylové a využijete ho také mimo zaměstnání. Třeba zrovna při pracích okolo domu a na zahradě.

Mnozí lidé nakupují volnočasové oblečení v obchodech s pracovními oděvy a dobře dělají. Získají funkční kousky, které jsou pohodlné za každé situace.

Dobrá obuv je základ

Ať už trávíte odpoledne na zahradě, nebo plánujete turistiku, potřebujete spolehlivou obuv. Měla by být pevná, dostatečně měkká, nesmí nikde tlačit ani odírat paty. Správná vycházková obuv musí také odpovídat ročnímu období. Na léto potřebujete sportovní sandály, na podzim trekovou kotníkovou obuv, v zimě raději poloholeňové sněhule, ať jste v teple. Velmi oblíbené jsou rovněž softshellové boty.

Při práci se hodí svršky s kapsami

Znáte to. Jestliže nemáte děti, které by vám ochotně podávaly hřebíky a podržely, kde je co potřeba, musíte si většinou pomoct sami. Proto jsou při pracích na zahradě a okolo domu praktické pracovní vesty a bundy se spoustou kapsiček, kam si uložíte všechno potřebné. Dbejte na to, aby byly kapsy zapínací.

Dobré tričko je základ

Nezapomínejte ale, že na funkčnost outfitu má velký vliv i úplně spodní vrstva. Trička vybírejte bavlněná, aby dobře sála pot a udržela vás v teple. Pokud si potrpíte na jednoduchost a jednobarevné kousky, pracovní trika vás nadchnou. V e-shopu Ardon.cz jsou k dispozici v různých velikostech (S – XXXL) a za ceny od sta korun. A to je další významná výhoda nákupu pracovního oblečení. Značně ušetříte.

Zkuste se podívat na řadu výrobků ARDON®, která zahrnuje ochranné pomůcky a pracovní oděvy. K jejich výrobě jsou používány pouze špičkové technologie a materiály. O bezchybnou funkčnost, pohodlí a vysokou kvalitu nemusíte mít starost.


Rate this post
Sdílejte