Nadokenní rolety instalujte společně s oknem a ušetříte

Nadokenní rolety instalujte společně s oknem a ušetříte

Sdílejte

ROLETY-04-nadokenni-body-02Pokud se chystáte stavět nebo řešíte výplně stavebních otvorů, je správný čas zamyslet se i nad správným zastíněním. Nechcete-li stínění řešit až dodatečně, uvažujte o variantě venkovních rolet, které se instalují společně s oknem. Díky nadokennímu systému ušetříte čas i peníze za instalaci okna a stínění. Tento typ rolet je vhodný pro novostavby a rekonstrukce.

Konstrukce venkovních okenních rolet a jejich výhody

Box se umisťuje směrem do místnosti mezi okno a horní stranu stavebního otvoru ještě před osazením okna. Plastový box je zateplený polystyrenovou vložkou a pro případ revize doplněn víkem s přístupem z interiéru. Jeho umístění nad okno pod omítku zajišťuje maximální přísun světla do místnosti. Díky typu montáže exteriérových rolet box nijak nevadí ve výhledu ani nebrání dennímu světlu.

Značka venkovních rolet na okna Minirol funguje už 15 let

Výrobce rolovacích systémů Building Plastics působí na českém trhu od roku 1996 a od roku 2002 vyrábí a prodává stínění a garážová vrata pod názvem Minirol. Všechny tyto produkty jsou navrženy a zhotoveny na míru požadavkům zákazníka. Ve hře jsou rozměry, materiál, barevnost, technologie ovládání nebo atypická řešení. Všechny tyto parametry zakázky ovlivňují i výslednou cenu venkovních rolet. Building Plasics prodává své produkty přes síť obchodních partnerů, takže prodejce rolovacích systémů najdete opravdu v každém regionu.

bsdva

Předokenní rolety jsou nejspolehlivější venkovní stínění

Největší předností rolet do exteriéru je jejich pevná a stabilní konstrukce, která sama o sobě zajišťuje minimální prodyšnost světla a hluku. Zároveň odolá větru a jiným nepřízním počasí. Přestože stínění nemá žádné bezpečnostní certifikáty, automaticky funguje jako překážka pro jakékoli nezvané hosty. Díky výrobě na míru a širokému výběru dekorů a barev jsou tak venkovní rolety Minirol ideální volbou.

Pokud chcete spočítat cenu předokenních rolet pro vaše řešení, vyplňte základní informace na webu značky Minirol a nechte si poslat nabídku zdarma.

Rate this post
Sdílejte