Žumpa či jímka ke každé nemovitosti

Žumpa či jímka ke každé nemovitosti

Sdílejte


Stavíme-li či rekonstruujeme nemovitost, je potřeba mimo jiné myslet i na to, kam s vodou z odpadů, ať už toalety, dřezu, vany nebo či pračky. Pokud je v obci či městě obecní kanalizace, je řešení jasné. Avšak pokud chybí, nezbývá než se zařídit jinak, vždy ale tak, abychom splňovali zákonem dané požadavky.

Efektivním řešením jsou betonové žumpy nebo betonové jímky. Pojmou dostatek vody a jejich případný vývoz je naprosto jednoduchý.

Dostupnost jímek a žump v Olomouckém a Ostravském kraji

Jestliže jste si koupili kupříkladu chalupu v Olomouckém kraji a odpady není možné svést do místní kanalizace k čističce odpadních vod, pořiďte si betonovou jímku. Jde o nádrž z betonu o hranatém tvaru, která splňuje nepropustnost potvrzenou certifikací. K jímce patří příslušenství v podobě betonového nástavce, betonového komínu, nepřejezdové desky a bezpečnostního betonového poklopu. Za příplatek lze víko zaměnit za litinové, nepřejezdovou desku za přejezdovou, která snese větší zatížení a zařízení, jež slouží k měření hladiny kapaliny.

Jímka se čistí (odsává) přes víko, které zároveň slouží k zabránění vniku nechtěného odpadu dovnitř. Vyvážení obsahu jímky zajišťují speciální fekální vozy.

Betonové jímky do Olomouce zajišťuje společnost DAZIbetón, spol. s r.o., kterou najdete na webových stránkách dobrezumpy.cz. Nabídka je bohatá a vyberete si, ať už potřebujete jímku o větším či menším objemu – prodávají jímky od velikosti 4 – 12 m3.

Společnost ráda dodá také betonové žumpy do Ostravy. Navíc, pokud přesvědčíte souseda o vhodnosti využití jímky, dostanete od společnosti slevu.

Snadná a rychlá realizace

Na webových stránkách dobrezumpy.cz najdete fotodokumentaci realizací zapuštění jímek. Vše jde rychle a společnost se o montáž postará po všech stránkách.

Neváhejte a kontaktujte je ať už s objednávkou, nebo dotazy. Rádi vám sdělí podrobnosti, poradí, kterou velikost jímky zvolit a realizují zabudování jímky k vaší plné spokojenosti.

 

5/5 - (1 vote)
Sdílejte