Hypotéky bez registru dávají zelenou

Hypotéky bez registru dávají zelenou

Sdílejte

Rádi byste si vzali výhodnou hypotéku, ale máte záznam v registrech dlužníků? Hledáte možnosti, které by vám nabídly úvěr i s takovým záznamem? Záznamy v registrech dlužníků jsou většinou červená pro získání jakéhokoliv úvěru, ale naštěstí jsou finanční společnosti, kterým takový záznam nevadí.

Získat hypotéku či jiný úvěr už není tak snadné, jako tomu bývalo. Nejen, že klient musí splňovat doložení různých podkladů, ale také příjmy a čistý registr dlužníků. Příjmy se dají navýšit spoludlužníkem či ručitelem, ale v případě záznamu v registru dlužníků vám nepomůže nic a nikdo.

Jde o záznamy, díky kterým banky i nebankovní společnosti zkoumají vaši platební morálku. Registry dlužníků totiž evidují vaše nesplacené půjčky, exekuce, zpožděné splátky a podobně. A to nejen při úvěrech a půjčkách, ale také vaši platební morálku při úhradách poplatků za služby, které zkoumá Solus.

Pokud takový záznam máte, tak většina finančních společností se s vámi definitivně rozloučí. Asi to vypadá, že už nemáte šanci hypotéku na bydlení či bezúčelnou získat. Ale řešení vždy existuje a v tomto případě hypotéky bez registru.

Jsou většinou produktem nebankovních společností, které nejen, že nabízejí stejně výhodné podmínky, ale i snadnější získání. Podání žádosti může probíhat i online a podmínkou je samozřejmě zástava nemovitosti. Doba čekání na rozhodnutí je obvykle mnohem kratší než třeba v bance.

A nejdůležitější je fakt, že hypotéka bez registru nezkoumá registry dlužníků nebo jen určité záznamy. Mají tak šanci získat peníze i klienti, kteří takovým vroubkem disponují. Následně můžou peníze využít nejen na řešení bydlení, ale v případě nebankovní americké hypotéky na cokoliv, protože v tomto případě nedokládáte účel.

Často klienti takovou hypotéku využívají na vyřešení nevýhodných půjček, vyplacení dluhů a exekucí nebo na vykoupení své nemovitosti z dražby. Dostávají tak šanci na nový a opět důstojný život bez dluhů a stresu. Peníze je možné využít také na podnikání, cestování či nákup veškerého zařízení do domácnosti nebo na nové auto.

Podmínkou, která však u žádné z hypoték obejít nejde, je ručení nemovitostí. Je však možné ručit i nemovitostí, které klient není přímým vlastníkem.

Rate this post
Sdílejte