Chcete vymalovat interiér? Obraťte se na profesionálního malíře a ušetříte

Chcete vymalovat interiér? Obraťte se na profesionálního malíře a ušetříte

Sdílejte

Přestože malování pokojů na první pohled nevypadá nikterak složitě, jakmile se pustíte do práce, zjistíte, že jste si měli raději pozvat profesionála, jenž má v daném oboru bohaté a dlouholeté zkušenosti. Veškeré nástroje pro malování – od válečku až po barvy – seženete v každém hobby marketu, ale pokud jste nikdy nic podobného nedělali, může se vám malování svépomocí značně prodražit.

Zejména ve starších rodinných domech je nezbytné zhodnotit, zda je potřeba stěny nejprve oškrábat, až potom znovu malovat, protože se může stát, že po nanesení barvy se vrstva sloupe. Potom se škrábání nevyhnete.

Interiér jako ze škatulky

V současné době jsou v módě nenápadné a jemné odstíny, přičemž prim hrají bílá a šedá. Jestliže však prahnete po pestrobarevném pokoji, je nezbytné barvu perfektně namíchat a ještě lépe nanést, aby se na stěně neobjevily fleky a mapy.

Co všechno malířské služby zahrnují? V první řadě oškrábání a vyrovnání stěn, což se týká zejména starších interiérů, na něž se desítky let ani nesáhlo. Poté, pokud je potřeba, se provedou základní krycí nátěry na překrytí původní barvy a vzápětí se nanese vámi vysněný odstín. Dále si malíř poradí se stěnami, na nichž byly původně tapety, a tak tapetu odstraní, zeď očistí a zarovná.

Kde hledat malíře pokojů?

V ruce držíte silný nástroj, a tím je internet, kde najdete všechno. Můžete si tam najít postup při malování bytů, ale jestliže nejste odborníkem, raději přenechejte práci někomu jinému, kdo má s malováním nějaké zkušenosti. Jakmile do vyhledávače zadáte fráze jako malování pokojů či malíři pokojů Brno, nabídne se vám spousta řemeslníků. Abychom vám usnadnili výběr, doporučujeme oslovit společnost Malíři Stupka, která nabízí malířské a natěračské služby už od roku 1997. Více informací najdete na www.maliri-stupka.cz.

 

Rate this post
Sdílejte