Moderní barová židle do vaší domácnosti

Moderní barová židle do vaší domácnosti

Sdílejte

Barová židle už není jenom součástí inventáře klasických nočních podniků. Jedná se u kus nábytku, který své místo najde v podstatě v každé domácnosti. Mimo jiné i proto, že právě barové pulty, nebo ostrovní kuchyně patří mezi jasné trendy současné doby.

Nadchne na první pohled

Je jasné, že se jedná o něco nového, unikátního. Rozhodně však není důvod se barových židlí bát. Právě naopak. Zaujmou totiž na první pohled. Stanou se zajímavý a dost možná i moderním prvkem ve vaší domácnosti. A ten dokáže přitáhnout pozornost. Nejenom vás, když přijdete domů, ale zaujmout třeba i návštěvu, kterou si pozvete. A v tu chvíli přichází na řadu ona praktická funkce, kdy máte v domácnosti dostatek míst k sezení, která jsou navíc pohodlná.

Nebojte se barev

Většina lidí zná jenom klasiku – tedy židle klasické konstrukce vyrobené ze dřeva. Té se nutně nemusíte držet. Je možné zvolit i moderní řešení. A to je spojeno s originálními barvami. Je libo třeba barva červená? Nebo co takhle odstín modrý či zajímavá zelená, ale i řada dalších? V kombinaci s lesklým provedením, v podobě nerezu, jde o volbu, která vás zaručeně nezklame. Hlavně do moderních domácností se výraznější a originální barvy skvěle hodí.

Nehledejte složitosti

K čemu je barová židle? K posezení u baru. Při výběru se zaměřte jak na její vzhled – a barvu, tak na její pohodlnost, nosnost a stabilitu. Není třeba hledat jakékoliv složitosti. Pamatujte na to, že v jednoduchosti je krása. Židle má vyniknout, má zaujmout, ale rozhodně nemá být jasným středobodem celého bytu, nebo celého domu. To je dobré si pamatovat. Co dnes s odkazem na to patří mezi největší hity na našem trhu? Židle s nerezovou základnou, s moderně a pohodlně tvarovaný sedátkem, ve výraznější barvě. Na první pohled jednoduchá, a přitom zároveň i nejlepší možná volba se kterou nelze šlápnout vedle.

 

Rate this post
Sdílejte