Krátkodobé pronájmy jsou z hlediska zisku výhodnější

Krátkodobé pronájmy jsou z hlediska zisku výhodnější

Sdílejte

Přemýšleli jste o tom, jak zhodnotit nevyužívaný prázdný byt či jinou nemovitost? Zajímavým přivýdělkem může být krátkodobý pronájem. V poslední době se těší čím dál větší oblibě nejen u vlastníků lukrativních bytových jednotek, ale také u samotných zákazníků. Nemusí vás děsit ani představa neustálého vytváření smluv, shánění klientů, každodenního úklidu a převlékání ložního povlečení, i to má své řešení…

Pronájem bytu či jednotlivých pokojů

Nepouštějte se rovnou do pronájmu celého bytu, vaši nemovitost můžete rozčlenit na pronájem jednotlivých pokojů. Je to snadné, stačí nabídnout krátkodobý pronájem přes internet a zájemci se jenom pohrnou. K dispozici je několik webových stránek, ty nabízejí možnost sdílení soukromého ubytování za férové ceny. Po získání pozitivního hodnocení si budete moci cenu pronájmu ještě více zvednout. Budete překvapeni, jaký je o tuto službu zájem. Na Silvestra a o svátcích jsou klienti ochotni platit ještě mnohem více peněz.

Krátkodobé pronájmy v režii firem pro správu bytů

Ne každý si troufá na tak časově náročné podnikání, jakým krátkodobý pronájem zcela jistě je, avšak nabízí se skvělé a praktické řešení v podobě firmy zabývající se správou bytů. Postará se o zhodnocení nemovitosti s minimem rizik a starostí za vás. Mezi krátkodobé pronájmy se řadí pronajímaní nemovitosti na dobu od jednoho dne až do 6 měsíců. Na rozdíl od dlouhodobých pronájmů je v tomto případě žádoucí rozsáhlejší vybavení spotřebičů a nábytkem, větší soukromí a komfort. Firma má na starost hledání a ubytování hostů, kompletní úklid, praní ložního prádla a mnoho dalších věcí souvisejících se správou bytu včetně veškeré komunikace s úřady, dodavateli energií a jiných služeb. Vše můžete sledovat v online systému a pouze inkasovat peníze z pohodlí vašeho domova.

Rate this post
Sdílejte