Vily Chuchle: atraktivní bydlení v Praze ve spojení s přírodou

Vily Chuchle: atraktivní bydlení v Praze ve spojení s přírodou

Sdílejte

bydleniastyl.cz_vilychuchle_cz_nahledovy

Když se spojí promyšlené řešení a prestižní lokalita, výsledkem je snové bydlení. Aktuálně je k mání a ceny nejsou z říše pohádek. Pokud toužíte po luxusu a chcete bydlet v Praze, s největší pravděpodobností jste právě vyřešili otázku bydlení.

Velkolepý projekt v žádané lokalitě

Praha 5 a oblast Velká Chuchle patří mezi top pražské lokality hned z několika důvodů. Lidé se sem stěhují za klidem a současně blízkým spojením do centra, perfektní občanskou vybaveností a ideálním zázemím hlavně pro rodiny s dětmi. Právě z těchto důvodů se společnost Reflecta Development ve spolupráci s uznávaným ateliérem A69 rozhodla zde realizovat odvážný projekt a postavit luxusní vily, které uspokojí poptávku po výjimečném bydlení.

bydleniastyl.cz_vilychuchle_cz_01

Projekt vznikl podél ulice Na Hvězdárně, konkrétně v ulicích Kopalova, Ceplechova, Adlerova a Bochníčkova. K dnešnímu dni zde stojí více než 30 moderně řešených vil. Navíc jsou k mání ještě i zasíťované pozemky, to kdyby někdo zatoužil po vile podle vlastního projektu.

Velkorysý prostor i vícegenerační řešení

Vily Chuchle stojí na pozemcích o rozloze 184 až 346 m2 a nabízí velký prostor i pro velké rodiny. Na výběr je z několika dispozic: 4+kk, 5+kk, 6+kk a v nabídce jsou i vícegenerační domy 7+kk & 1+kk. Všechny vily mají terasy a garážová stání. Pro parkování je možné využít i venkovní plochu.

Prohlídka vzorové vily a rychlá koupě

Na vilychuchle.cz si můžete prohlédnout detailní fotografie z jednotlivých etap výstavby a vizualizace interiérů. K dispozici je také vzorová vila, kterou si můžete po dohodě prohlédnout. O vily na prodej v Praze je zájem, takže pokud jsme se vám trefili do představy o perfektním bydlení, moc dlouho se nerozmýšlejte. Ze všeho nejdříve si ale musíte zjistit, jak jste na tom s hypotékou – tj. kolik vám banka půjčí. Základní představu pomůže udělat tato kalkulačka.

Rate this post
Sdílejte