Dodržování pitného režimu – čistě a kvalitně.

Dodržování pitného režimu – čistě a kvalitně.

Sdílejte

Mezi nejčastější způsoby, jak dodržovat pitný režim, patří kohoutkové a balené vody. Bezkonkurenčně nejzdravější variantou je ale pravidelné pití pramenité vody z barelu. Nakupujete-li u kvalitního dodavatele, můžete se vždy spolehnout na kvalitu, správné minerální hodnoty a také čerstvost. K tomu je nejpraktičtějším řešením automat na vodu. Důležité je mít dostatek informací. Jen tak je možné vybrat skutečně vhodné řešení pro vaše potřeby.

Automaty na vodu jsou velice praktičtí pomocníci. A své místo si mohou najít téměř kdekoliv. V domácnostech, kancelářích, skladech či velkých průmyslových a veřejných objektech. Rozlišujte však, zda se jedná o automat na vodu z barelů nebo vodovodní řad.

Automaty na barely

Volba vhodná především do domácností, kanceláří i menších skladů. Voda se do automatů doplňuje prostřednictvím barelu o objemu 18,9, který se upevňuje na jeho horní část. V tomto případě není nutné vodu filtrovat. O důvodech proč, jsme psali v úvodu článku.

Každý moderní automat na vodu zvládne pramenitou vodu z barelu zchladit a také ohřát. Zkrátka podle vaší potřeby. Některé dokonce nabízejí možnost tvorby sodovky.

Barel

Automaty jsou přizpůsobeny barelům o objemu 18,9l. To znamená dostatek vody pro více lidí na velmi dlouhou dobu – rodinu nebo kolegy v zaměstnání. Barely ale mají i svůj ekologický kontext. PET lahve klasické velikosti (1,5l, 2l…) se spotřebují velmi rychle a následně se hromadí v odpadištích. Ve velkých městech dokonce v tunách.

Barely se v automatech nejenom spotřebovávají pomalu, ale jsou také z velké většiny vratné. Po patřičné dezinfekci mohou jít znovu do oběhu. I tak poznáte kvalitního dodavatele.

Výdejníky na vodovodní řad

Tento druh automatů nejlépe poslouží ve velkých firmách s rozsáhlými průmyslovými objekty a značným počtem zaměstnanců. Také si najde své místo ve veřejných prostorech – školách, obchodech. Do těchto míst je vhodný zejména z hlediska úspor. Na těchto místech dojde logicky za celý den k větší spotřebě než u čtyřčlenné rodiny. Neustále dokupování barelů by se tak značně prodražilo.

Pro více informací navštivte https://www.crystalis.cz/.

 

Rate this post
Sdílejte