Kuchyně, hřejivé srdce domova

Kuchyně, hřejivé srdce domova

Sdílejte

Kuchyně. V dřívějších dobách to byla opomíjená, mnohdy hospodyňkami nenáviděná součást každé domácnosti. Dalo se vybrat pár typových kuchyní, a dost často se stávalo, že vaši přátelé vlastnili stejnou, nebo hodně podobnou kuchyňskou linku.

Tyto doby jsou již naštěstí pryč, v dnešní době kuchyní na míru si lze poradit i ve velmi stísněném prostoru panelového bytu.

Dvakrát měřte, jednou řešte..

Při dobře promyšleném projektu lze vytvořit komfortní kuchyň na míru se vším, co k ní patří. Pro optimální využití malého prostoru a dosažení maximálního ergonomického uspořádání, je rozhodujícím předpokladem řada drobných, ale ve výsledném souhrnu velmi účinných, konstrukčních detailů. Toto vám poskytne kuchyně na zakázku, která vám umožní využít prostor do detailu, a vybrat si spotřebiče dle potřeb vaší rodiny.

Ještě tápete?

Přijďte se podívat do našeho interiérového studia v Ostravě. Ukázkové kuchyně, vzorníky použitelných materiálů a barev a mnoho dalšího pro vaši inspiraci. K dispozici vám je vždy personál, který vám vše ukáže.

Jak pracujeme?

  1. Nezávazná konzultace
  2. Kalkulace ceny
  3. 3D vizualizace
  4. Návrh kuchyně
  5. Realizace
  6. Vysněná kuchyň

Ať již budete kuchyň realizovat jakkoliv, myslete na to, že v kuchyni trávíte spoustu času a nevyplatí se na rekonstrukci kuchyně šetřit, kvalitně vybraná kuchyň vám bude sloužit klidně i několik desetiletí.

5/5 - (1 vote)
Sdílejte