Jak se vyvíjí trh s nemovitostmi v Plzni

Jak se vyvíjí trh s nemovitostmi v Plzni

Sdílejte

Nemovitosti na prodej má v Plzni na starost realitní kancelář Pubec. V online katalogu realitní kanceláře najdete vždy aktuální nabídku nemovitostí na prodej. Ať už hledáte byt na prodej, rodinný dům, garáž nebo komerční prostory, Pubec vám bude vždy k ruce. Líbí se vám některá z nemovitostí? Zavolejte svého realitního makléře a domluvte si prohlídku ještě dnes! A pokud jste nenašli, co jste hledali, je to příležitost rozhodit sítě. Pubec pro vás najdete dům či byt, který si zamilujete.

V Plzni se žije blaze a přitom ne vůbec draze

Do Plzně se stěhují celé rodiny s dětmi i jednotlivci. Ať už míří za prací, výběrem škol nebo skvělou občanskou vybaveností, najdou zde to, co hledají. Díky průmyslové zóně a širokému spektru firem se sídlem v Plzni není o volné pracovní pozice nouze. V Plzni je navíc rozsáhlá síť státních i soukromých škol od školek po univerzitu. Dostupná je také nabídka celoživotního vzdělání a rekvalifikačních kurzů. Veškeré pochůzky po úřadech či zdravotnických zařízení vám nebo víc, než je bezpodmínečně nutné. Svou zásluhu na tom má skvěle dimenzovaná síť MHD i dostatečné množství zdravotnických zařízení. Postaráno je i o sportovní a kulturní vyžití občanů města.

Byty na prodej v Plzni a okolí

Trendem posledních měsíců je zájem o malé byty 1+1 (1+kk), 2+1 (2+kk). V Plzni se prodávají už od 1,5 milionu a v okolních městech je můžete koupit ještě o něco levněji. V nabídce ale najdete i velké a vícegenerační byty. Rodinné domy na prodej v centru spíše nenajdete. Z ostatních čtvrtí je to však do centra sotva pár minut cesty trolejbusem či tramvají. Oblíbenou lokalitou je Doubravka, Bory, Košutka a Bolevec. Pořídit můžete novostavbu, dům s garáží i řadovku. Domluvte si prohlídku a rozhodněte se!

Nebytové prostory k prodeji i pronájmu

V Plzni najdete také řadu komerčních prostor, garáží a skladů, které lze využít k soukromým i podnikatelským účelům, Prodej nemovitostí v Plzni je letos stabilní a nabídka stíhá reagovat na poptávku. Přesto se vyplatí mít své želízko v ohni a nechat si správnou nemovitost vytypovat realitním agentem plzeňské realitní kanceláře Pubec. Zavolejte si o svůj kontakt.

 

 

Rate this post
Sdílejte