Zařizujete si restauraci, nebo kavárnu? S vybavením pomůže DUBLINO

Zařizujete si restauraci, nebo kavárnu? S vybavením pomůže DUBLINO

Sdílejte

V gastronomické oblasti působí pestrá škála restaurací, kaváren, cukráren a dalších provozoven. Přestože je konkurence skutečně obrovská, stále máte šanci uspět a v očích potenciálního zákazníka vyniknout, a to nejen lahodnými pokrmy, ale také stylovým nábytkem.

Podívejte se na to z pohledu zákazníka. Pokud přijdete do restaurace, kde sice podávají výborné jídlo, nicméně prostředí není útulné, zřejmě se do ní už nikdy nevrátíte. Jestliže však naopak z restaurace máte pozitivní pocit, zařadíte ji na seznam svých nejoblíbenějších podniků. V následujících řádcích vám proto představíme společnost, která vám s vybavením interiéru restaurace i kavárny pomůže.

Jaké vybavení vám nesmí v restauraci chybět?

Pravděpodobně nám dáte za pravdu, že dominujícími prvky každé restaurace jsou židle a stoly. Židle by měly být dostatečně pevné a s vysokou nosností, protože jedině tak zvládnou nápor neustále přicházejících strávníků. Pokud nedáte dopustit na dřevěný nábytek, sáhněte po celodřevěné konstrukci. V případě, že plánujete vybavit restauraci v nadčasovém stylu, zapadnou vám do interiéru spíše židle s kovovými nohami. Podívejte se na kompletní nabídku gastronomického vybavení u firmy www.dublino.cz, která uspokojí provozovatele restaurací, kaváren i hotelů.

Barové židle vaši restauraci zkrášlí

Jestliže máte v restauraci i bar, u něhož by se vyjímaly barové židle, tak si je zakupte, ideálně ve stejném stylu jako ostatní vybavení. Jakmile přijde návštěvník do vaší restaurace, určitě si barových židlí všimne, a pokud nebude chtít jíst, tak na některou z nich i usedne. Barové židle jsou různého charakteru. Zatímco některé mají pevně danou výšku, jiné jsou zase výškově nastavitelné, a tak si je může zákazník upravit podle svého.

 

Rate this post
Sdílejte