Přichází nový realitní portál CINCINK. O co jde?

Přichází nový realitní portál CINCINK. O co jde?

Sdílejte

Když se řekne realitní portál, možná se vám vybaví pouze výčet inzerátů. To ale není případ nového projektu, jehož partnerem je Komerční banka. Férový realitní portál CINCINK je totiž jiný. Nabízí komplexní doplňkové služby pro kupující i prodávající tak, aby byl celý proces prodeje bezpečný a správný. Jako bonus na stránce najdete ověřené informace týkající se například daně z nabytí nemovitosti a podobných častých otázek. V článku najdete více informací o tomto portálu, tak se pusťte do čtení.

Realitní portál CINCINK se představuje

Vítejte na stránce, kde je svět realitního trhu přizpůsoben i neznalcům a všem, kdo se v této oblasti vůbec nepohybují. Se stále větší oblibou investování do nemovitostí je i nabídka poměrně omezená, takže se určitě hodí poznat novou stránku, kde mimo jiné najdete i výčet inzerátů.

A v čem je férový realitní portál výjimečný? Je zde připraven prostor, kam se vkládá inzerce zdarma. To má ale téměř každý portál, takže nejde o hlavní přednost. Velkou výhodou je totiž v porovnání s podobnými stránkami nabídka komplexních služeb, které vám se vším pomohou. Vzhledem k tomu, že si můžete vybrat, jaké služby objednáte, může být i cena výrazně nižší v porovnání se spoluprací s realitní kanceláří. Na portál však mají dveře otevřené i realitní kanceláře pro případ, že zde chtějí vystavit nabídky svých nemovitostí na prodej. Z toho zase těží kupující, kteří tak mohou vybírat z více inzerátů a mají větší šanci, že narazí na vysněný byt či dům.

Koupě bytu bez starostí

Když se chcete pustit do koupě bytu, je potřeba připravit se na několik starostí a důležitých otázek. Nejdříve si promyslete finance. Nejčastěji se využívá možnost hypotečního úvěru se zástavou kupované nemovitosti. Díky online hypoteční kalkulačce dostupné přímo na portálu si ověříte, jestli je vaše plánované cenové rozpětí vůbec reálné a měsíční splátka nebude příliš vysoká. Potom se můžete pustit do prohlížení inzerátů. Nezapomeňte si také nastavit hlídání nových nabídek, ať vám nic neuteče. Velkou starostí je následně smlouva o koupi. Ta musí být správně sepsaná a výhodná pro obě zúčastněné strany. Na portálu si můžete objednat právní služby, kdy zkušený advokát zkontroluje, že je všechno v pořádku.

Prodejte svou nemovitost za nejvýhodnější cenu

Prodat nemovitost za co nejvyšší cenu chce snad každý. Základním předpokladem je zachycení příznivé tendence na trhu, kdy poptávka převyšuje nabídku. Prodej bytu může být taky ovlivněn kvalitou připraveného inzerátu. Jestli si sami netroufáte na jeho přípravu, nemusíte nutně uzavírat smlouvu s realitní kanceláří, protože existují i jiné způsoby. Konkrétně jde o využití doplňkových služeb na portálu CINCINK. Zde na vás čeká profesionální nafocení bytu či tvorba virtuální vizualizace. Dále je zde možnost nechat si připravit text inzerátu tak, aby bylo obsaženo vše důležité. Kombinace těchto prvků vytváří úspěšný inzerát vynikající nad ostatními a lákající potenciální zájemce.

Rate this post
Sdílejte