Čas na zahradní párty se blíží, jste připraveni?

Čas na zahradní párty se blíží, jste připraveni?

Sdílejte

Group Of Friends Having Outdoor Barbeque At Home

Březen je čas, kdy začínají první práce na zahradě. Kromě velkého úklidu se odstraňují suché větve, mech a staré listí ze záhonů, přesazují se různé rostliny nebo se osívají letničky. Na zahradě práce březnem začíná, ale po práci je dobré si také najít chvilku na odpočinek a posezení s přáteli. A uspořádání pořádné zahradní párty na vyčištěné zahradě je přesně to pravé. Jak takovou první venkovní akci zorganizovat?

Pozor na změny počasí

Zatímco v letním období není nutné zohledňovat vrtochy počasí, v jarním období musíte brát počasí při organizování venkovních akcí v potaz. Důležité je zajistit blízkým a přátelům komfort v podobě suché a teplé varianty. Noci totiž bývají ještě chladné, kromě deště může překvapit klidně ještě sníh nebo vítr. Ideálním řešením je pořízení přístřešku v půjčovně párty stanů v Praze, kde si lze vypůjčit stan různých velikostí pro jakoukoli příležitost.

Příjemné posezení u ohně a grilu

Kromě stanu je také vhodné zajistit hostům pořádné posezení například na lavicích spojených se stolem u ohně nebo grilu. Pronajmout pivní sety lze na tom samém místě jako stany, je dobré ještě doplnit lavice o deky a podsedáky, protože párty se rozhodně protáhne do dlouhých nočních hodin. Ale deky si mohou hosté přinést vlastní. Nezapomeňte, že zapojení přátel do organizace zahradní slavnosti je navíc výborný nápad a vám ulehčí práci. Nebojte se proto vyzvat i k pomoci s občerstvením nebo úklidem.

Bydleniastyl.cz Azrent Cz 01

Nezapomeňte ani na zábavu

Zahradní párty ale není jen o jídle a pití, proto nezapomeňte připravit i zábavný program, jehož součástí bude příjemná hudba nebo hry, případně vymyslete téma večírku a stylizujte párty do daného stylu. Jistě si přátelé vezmou výzvu k srdci a užijete si o to větší legraci. A co může být jarním tématem večírku? Vyzkoušejte retro párty, barevně laděnou zábavu nebo večírek ve venkovském či velikonočním stylu!

Rate this post
Sdílejte