Zařiďte si své nové bydlení stylově a prakticky

Zařiďte si své nové bydlení stylově a prakticky

Sdílejte

Bydleniastyl.cz Truhlarstvi Marek Cz Nahledovy

Pořídili jste si nový byt či dům, a teď vás čeká jeho zařizování? Nechte se inspirovat návrhem architekta, který díky úžasné kombinaci materiálů a barev dokáže interiér nejen opticky propojit, ale také nabídne praktické vychytávky. Nebo si díky online plánovačům vyšperkujte svůj domov sami.

Kombinujte, ale nepřehánějte

Co se týče barev a materiálů, tady platí ono známé, že méně je někdy více. Pokud vám nic neříká chladný urbanismus, vsaďte na dřevo nebo jeho imitace, čímž každému bytu či domu vdechnete útulnost a teplo. Díky tomuto materiálů můžete držet jednotnou linii zařízení, která se může prolínat ve všech místnostech. Doplnit jej můžete dalšími přírodními drobnostmi a detaily, které snadno sladíte tak, aby byl celkový dojem velice příjemný a kompaktní.

Výrobce vybírejte pečlivě

Pokud se rozhodnete své plány realizovat, výrobce svého nábytku vybírejte jen na základě doporučení, nebo všeobecně pozitivních recenzí zákazníků. Od jeho přístupu se totiž bude odvíjet vaše spokojenost, nemluvě o tom, že za nábytek na míru si něco málo připlatíte.

Bydleniastyl.cz Truhlarstvi Marek Cz 01

Oslovte proto jen ověřené truhlářství. Praha jich nabízí několik desítek. V menších městech jich ovšem také působí dostatek. Obecně bývají tito řemeslníci mimořádně vytížení, poptávka po jejich službách výrazně převyšuje jejich kapacity. Proto realizaci své zakázky plánujte v dostatečném předstihu.

Od kuchyňské linky až po postele

Šikovný truhlář dokáže váš interiér kompletně zařídit. Poradí si s nábytkem pro předsíň, dětský pokojíček, ložnici, jídelnu, obývák, a zvládne také kuchyňskou linku. Ta bývá vesměs největším oříškem, a to nejen v procesu výroby, ale také montáže.

Bydleniastyl.cz Truhlarstvi Marek Cz 02

Pokud se rozhodnete pro služby truhláře, počítejte s tím, že cena za vybavení se bude značně lišit od ceny nábytku, který seženete v obchodě. Ale s tím i „ruku v ruce“ bude podstatně vyšší kvalita nového vybavení.

Rate this post
Sdílejte