Přenosný nůžkový party stan se hodí nejen na zahradu

Přenosný nůžkový party stan se hodí nejen na zahradu

Sdílejte

514f2cd84062afe05465903a5523Určitě už se vám to také stalo. Naplánovali jste si zahradní akci, pozvali přátele a rodinu, jenže krásný podvečer pokazil déšť. Jako ochrana před nepříznivým počasím v tomto případě poslouží nůžkový party stan. Navíc má mnohem víc možností využití.

Nůžkový party stan postavíte během pár minut, nepotřebujete k tomu žádné speciální nářadí. Stejně rychle ho zase uklidíte, sbalíte a schováte na příště.

Stany jsou lehké, dobré na přenášení

Stan rozhodně neužijete jenom na zahradě. Můžete si ho vzít s sebou na vodu či na dovolenou, je skladný a lehký. Konstrukce bývá vyrobena buď z hliníku, nebo z oceli. Ocelová varianta je levnější, nicméně těžší, a pokud se poškodí nástřik, hrozí lehká koroze. Doporučujeme tedy investovat do stanu s hliníkovou konstrukcí. Ačkoliv jsou tyto stany lehké, dobře odolávají i větru až 30 km/h v nárazech.

Hexagonová konstrukce dobře drží

Za odolnost stanu může dobrá konstrukce. V praxi se setkáte s mnoha provedeními, vyhledávejte však stany, které mají konstrukci z šestihranných profilů. Ty jsou velmi kvalitní. Co se týče opláštění, to bývá zhotovené z polyesteru, zpravidla bývají dodávány i boční plachty, ale instalují se samostatně. Pokud se tedy někdy rozhodnete, že potřebujete jenom střechu, boční stěny dávat nemusíte.

Nůžkové stany se hodí i firmám

Opláštění stanu je možné potisknout třeba firemním logem, což pak nůžkový stan povyšuje na parádní reklamní stánek. Firmy si tyto stany často pořizují na různé roadshow a venkovní akce. Nůžkový stan se hodí také jako prodejní stánek, zázemí pro sportovce na závodech či na after party, rodinný den nebo jakoukoliv firemní akci.

A kolik takový nůžkový stan stojí? Ceny samozřejmě záleží na velikosti. Nahlédněte do e-shopu ExpoDům.cz, kde pořídíte ty nejmenší stany o velikosti 2×2 metry už za necelé tři tisíce korun.

Rate this post
Sdílejte