Prodej nemovitostí v Plzni

Prodej nemovitostí v Plzni

Sdílejte

B4Chystáte se prodávat nemovitost? Pojďte do toho s realitkou a ušetřete si zbytečný stres a náklady na víc. Nemovitosti v Plzni prodává realitní kancelář Pubec, která má na kontě již stovky úspěšných prodejů. Ať už se chystáte na prodej bytu, prodej domu nebo pozemku či nebytového prostoru, nabízíme vám kompletní balíček služeb. A proč se do prodeje nemovitostí v Plzni pouštět s realitní kanceláří?

B3

S realitkou to jde hladce

Je to tak, ale neplatí to vždy! Vybírejte si realitní kanceláře, které jsou na trhu ověřené a mají své zákazníky. Nikdy také neinzerujte ve více realitních kanceláří zároveň. Nepřinese vám to žádný výsledek, a ještě si zbytečně připlatíte. Proč se naopak spolupráce s realitní kanceláří vyplácí?

B1

Kvalitní ocenění nemovitosti

V realitní kanceláři víme, kolik co stojí a s jakým obchodem se pojí vícenáklady. Každý z nás má jistě představu, kolik by chtěl za nemovitost dostat. Jsou takové odhady ale reálné? S profesionálním odhadem, který bere v úvahu také lokalitu nemovitosti, vás žádné nereálné požadavky nepotkají. Dobře stanovená cena navíc urychlí celý prodej a vy dostanete skutečné maximum hodnoty objektu.

B2

Každý se o tom dozví!

O čem? Přece o tom, že je na prodej byt, nebo jiná nemovitost. Inzerce a profesionální prezentace včetně zajištění prohlídek je při prodeji klíčová. Realitní makléř má prohlídky a zodpovídání dotazů v popisu práce. Vy si tak nemusíte brát volno z té své.

Bezpečnost na všech stranách

Prodej nemovitostí znamená také manipulaci s velkou peněžní sumou, podepisování smluv a placení poplatků. Chcete, aby vše proběhlo hladce? Bojíte se, že vás protistrana bude chtít obehrát? Realitní kancelář vám garantuje, že vám nic takového nepotká. Právní rady jsou součástí našich služeb. Postaráme se o smlouvy i převod peněz. I prodej nemovitosti se dá zvládnout bez stresu.

Ať se stane cokoliv…

Internet je plný článků o tom, jak někdo prodával nemovitost a prohloupil. Ať se stane cokoliv – malý nebo velký problém, pokud spolupracujete s kvalitní a ověřenou realitní kanceláří, nemůže se vám nic stát. Realitní kancelář Pubec své klienty na holičkách tedy rozhodně nenechává! Přijďte se přesvědčit sami do naší plzeňské kanceláře.

 

Rate this post
Sdílejte