Stylové vinylové podlahy, které vám vydrží léta

Stylové vinylové podlahy, které vám vydrží léta

Sdílejte

Buk Pyrenejský 20502 1 Viz.Stojíte-li před otázkou, jaký typ podlahové krytiny pořídit do vašeho domova, rozhodněte se pro vinyl. V současnosti mu patří pomyslné prvenství v našich interiérech, za čímž stojí široká rozmanitost jeho dekorů a nepopiratelná odolnost. Pokud stále váháte, pojďme si přiblížit hlavní výhody vinylu.

Vlastnosti k nezaplacení

Fatra vinyl vylepšila už tak obdivuhodné vlastnosti vinylové podlahy. Její oblíbenost tkví v elegantním designu, který věrně imituje přírodní materiály, jimiž jsou dřevo a kámen. Rovněž umí napodobit dlažbu. V porovnání s dřevěnou podlahou není vinyl tak finančně náročný, a hlavně je mnohem odolnější. Vinylová podlaha vám dopřeje vysoký komfort při došlapu, neboť má příjemně měkkou nášlapnou vrstvu. Ta je zároveň odolná vůči oděru a poškrábání, nevadí jí voda a vlhkost, proto ji můžete umístit i v koupelně. Velmi dobře si rozumí s podlahovým vytápěním.

Revoluční technologie pro náročné

Gerflor texline je vinylová podlaha vybavená textilní podložkou, která pomáhá vyrovnávat drobné nerovnosti podkladu. Patentovaná technologie této samovyrovnávací schopnosti se nedá porovnávat s běžně dostupnými PVC podlahovými krytinami. Výrobce si je kvalitou podlahy Gerflor texline naprosto jistý, proto na ni poskytuje záruku 15 let. Tento typ krytiny je vhodný do všech bytových prostor a komerčních objektů s nízkou zátěží.

Vytvořte si tu pravou atmosféru domova

Vinyl quick step v mnoha dřevěných dekorech vás přímo vybízí, abyste po něm chodili bosí. Tyto vysoce komfortní podlahy umí pohlcovat zvuk, a tudíž si tichou chůzi po nich skutečně užijete. Oceníte je zejména, pokud máte doma psí mazlíčky. Nebude vás tak rušit cvakání drápků o podlahu. Vinylová podlaha quick step je věrnou imitací dřeva. Zdůrazňuje strukturu i formát prken, nechybí jí charakteristické drážky.

Rate this post
Sdílejte