Lanýže se mohou už brzy stát pěkným dárkem pro vašeho partnera

Lanýže se mohou už brzy stát pěkným dárkem pro vašeho partnera

Sdílejte

Darky 16

Je to specialita nad jiné, která podněcuje fantazii labužníků už od starověku. Když se společnost začne bavit právě o lanýžích, víte, že se nacházíte mezi lidmi, co mají skvělý vkus. A také velmi dobře vědí, co máte ochutnávat, pokud si chcete rozšířit gastronomické obzory. Blíží se nejkrásnější svátky roku a stále nevíte, co darovat manželovi, synovi nebo bratranci? Samozřejmě, nabízí se tisíc a jedna možnost, ale pokud mají rádi poznávání nových chutí a talíře plné barev, bude vhodný právě dárek, co lze ochutnat.

Lan� 1 Min

Specialita z Istrie přímo na váš stůl

Je to nevšední vánoční dárek, že? Žádná šablona, která by mluvila o tom, že musíte pod jedličku nadělit knihu nebo lahev sektu, ale rozhodně neexistuje. Společenská dogmata stranou, tentokrát je třeba originalita, díky níž skutečně rozzáříte tvář obdarovaného. Žádné hrané úsměvy, ale opravdové překvapení, se kterým se možná nepočítalo. Tipů by se našlo rozhodně dost, mohou to být olivové produkty, ale třeba i něco úplně jiného. Ochutnali jste už někdy lanýže? Pak jistě víte, že se dělí na bílé a černé a platí za mimořádnou pochoutku. Pokud byste rádi dopřáli tento slastný pocit i svým milovaným, nic vám nebrání. Svět má přeci mnoho barev a bez alespoň malé ochutnávky lanýžových specialit byste se ochudili o pár pěkných odstínů.

Darky 19

Mezi dárky pro muže lze zařadit různé věci. Pokud budete při výběru opravdu nápadití, dobře víte, že jich jsou možná i desítky nebo stovky. Nemusí nijak souviset s auto-moto tématikou, a přesto uděláte velkou radost. Těm, kteří zvládají minutky na jedničku a s oblibou ochutnávají stále nové a nové recepty pak určitě zalahodí extra panenský olivový olej z olivum.cz. Můžete si díky němu i v zimních měsících zajet do prosluněného Řecka nebo na italskou riviéru, aniž byste vyšli z domovních dveří. Ommaná vůně se bude linout po celé kuchyni, zkuste to a uvidíte!

Rate this post
Sdílejte