Kde na zahradě využijete skladovací kontejnery?

Kde na zahradě využijete skladovací kontejnery?

Sdílejte

Skladovací Kontejnery2Většina lidí si časem na zahradě postaví nějaké zastřešení. Nemají kam dávat zahradní techniku, potřebují přístřešek na popelnice, mobilní sklady nebo stání na auto. Tohle všechno přitom dokáží vyřešit obyčejné montované skladové kontejnery.

Bouda na nářadí se dá koupit již hotová, ale garážové stání nejspíš ne. Jestliže nejste zrovna nadšení z toho, že byste se měli pouštět do stavby, montované buňky mohou váš problém vyřešit.

Kov nyní frčí, navíc je cenově dostupný

Dokážete si představit, že místo zděné garáže máte montovaný skladový kontejner? Možná bychom si měli nejdříve ujasnit, jak takový kontejner vypadá. On totiž může mít klasickou dřevěnou podlahu, nájezdovou rampu, regály na nářadí i ventilační mřížku. To všechno na pár metrech čtverečních a za velmi slušné peníze.

Komu stačí garáž na čtyřkolku či motorku, ten si vystačí s menší velikostí. Kdo chce v kontejneru parkovat auto, ten si pořídí kontejner s dvoukřídlými dveřmi. Dveře mohou být i na boku, abyste z auta snadno vystoupili. Samozřejmě s pořádným zámkem, aby vám vašeho plechového miláčka nikdo neodcizil.

Menší kontejnery se hodí na dřevo nebo popelnice

Menší kovový kontejner je vhodný třeba jako přístřešek na popelnice. V tom případě se využívá nejčastěji kontejner bez dveří, kdo chce mít své odpadky zamčené, ten může koupit klasický kontejner se dveřmi a zámkem. Kontejner se hodí samozřejmě i před bytový dům, kde je popelnic více.

Skladovací kontejnery se využívají i jako přístřešky na dřevo. V situacích, kdy byste do zimy žádný přístřešek nestihli postavit, je kontejner opravdu vysvobozením. Necháte si ho přivézt na místo, sestavíte a je hotovo.

Na webu výrobce www.kovobel.cz se můžete přímo podívat na návod, jak montovaný kontejner sestavit. Doma to určitě zvládnete. Mimochodem, v případě potřeby se dá takový kontejner zase rozložit.

Rate this post
Sdílejte