Zahradní bazén je skvělou investicí. Skvěle si ho užije celá rodina

Zahradní bazén je skvělou investicí. Skvěle si ho užije celá rodina

Sdílejte

369 JpgVlastníte rodinný domek, vilku, chatu nebo chalupu? Máte na zahradě volný prostor a ještě nemáte zahradní bazén? Pak je nejvyšší čas začít vážně uvažovat o jeho pořízení. Pokud máte rádi koupání, rozhodně nebudete litovat. Vlastní zahradní bazén vám výrazně zpříjemní léto. A pořídíte-li si k němu i zastřešení, budete si moci koupání užívat až do podzimu.

Proč se vyplatí investovat do vlastního bazénu?

Možnost koupání, kdykoli budete mít náladu

Jestli nebydlíte přímo vedle rybníka nebo veřejného koupaliště, jistě se vám stává, že si často odřeknete výlet k vodě kvůli nedostatku volného času. Během pracovního týdne přicházíte domů až v pozdních odpoledních hodinách, o víkendu si zase musíte vyhradit čas i na nejrůznější domácí práce. V případě, že je vhodná vodní plocha od vašeho bydliště vzdálená několik kilometrů, často se vykoupat nestihnete. Nebo jen rychle zajedete k rybníku autem, zaplavete si a zase jedete zpátky domů. Zahradní bazén přímo u domu vám umožní skočit do vody třeba hned po ránu či pozdě večer. A téměř každý den se vám podaří najít chvilku na příjemné lenošení, během kterého se dle chuti kdykoli smočíte.

Vaše děti si zahradní bazén doslova zamilují

Děti milují vodní radovánky a často je velký problém přesvědčit je, aby alespoň na chvíli vylezly zpátky na pevnou zem. Zahradní bazén jim zajistí dokonalou zábavu. Jakmile jim dopřejete takřka neomezenou možnost skotačení, nebudou mít čas zlobit.

Dokonalé soukromí

Necítíte se dobře mezi davy lidí? Nebaví vás hledat volné místo na rozložení deky? Pak je pro vás zahradní bazén naprosto ideálním řešením. To samé platí i v případě, kdy nejste spokojeni se svou postavou a neradi se ukazujete před cizími lidmi v plavkách. Zahradní bazén bude vyhrazen jen pro vás, vaši rodinu a přátele, které si sami pozvete. Nikdo vás nebude rušit ani obtěžovat nevhodným chováním.

Bezpečně čistá voda

Velkým problémem přírodních vodních ploch je riziko znečištění. To mohou způsobit jak nejrůznější anorganické látky, tak i bakterie a sinice. Zejména za parného léta se na mnoha místech koupání nedoporučuje.

Zlepšení kondice a odolnosti organismu

V zahradním bazénu se můžete osvěžit za horkého počasí. A za chladných dnů zase otužovat. Navíc vám poskytne možnost k protažení celého těla. Zregenerujete v něm svaly, celkově posílíte fyzické zdraví a pročistíte mysl.

Finanční úspora

Vstupné do bazénu není zrovna levná záležitost a početnější rodině se značně prodraží. Zahradní bazén je však k dispozici zcela neomezeně a zdarma.

Bezpečná zábava i během pandemie

Koronavirus celé společnosti ukázal, jak snadno se může obrátit život vzhůru nohama. A je velice pravděpodobné, že omezení budou v nějaké podobě platit i v létě. Navíc je rozumné snažit se šíření viru omezit. Zahradní bazén je proto skvělým řešením, které umožní kvalitní vyžití i při omezení kontaktů.

Plastové bazény mají skvělé vlastnosti

Plastové bazény jsou stále populárnější a v současnosti patří mezi zahradními bazény mezi jednoznačné favority. Jejich údržba je snadná, dostupné jsou v široké škále provedení a poskytují dokonalý komfort. Navíc k nim lze pořídit i zastřešení, se kterým se budete moci koupat i za chladných dnů. V našich klimatických podmínkách ho rozhodně oceníte.

Objednat si bazén na počátku roku je výrazně výhodnější

Chcete-li si zajistit zahradní bazén za opravdu příznivou cenu, objednejte si ho co nejdříve. Do Velikonoc totiž lze využít na plastové bazény akce, v jejímž rámci jsou nabízeny bazénové sety za skvělou cenu. A ke kompletnímu bazénovému setu navíc zdarma získáte dopravu po celém Česku, tester vody, vysavač, tepelnou izolaci dna a filtrační písek.

Rate this post
Sdílejte