Nový obývák na zahradě i na terase – je čas na zařizování!

Nový obývák na zahradě i na terase – je čas na zařizování!

Sdílejte

zahradninabytekPoslední týdny zimy jsou před námi a bude tady konečně opět jaro. Máte si na čem užít první jarní sluníčko a pak i prosluněné léto? Přesuňte svůj obývák na terasu, pod pergolu či na zahradu pod širé nebe. Se správným nábytkem si to skutečně užijete.

Usaďte se na zahradě i na terase jako v obývací pokoji

Zahradní nábytek dnes obvykle předčí ten, co máme v bytech. Mladí si dnes často kupují různé mikro byty, kterým však nechybí velké terasy. Ty ožívají i v starších rodinných domech. Léta bývaly nevyužívané, ale dostupnost kvalitního venkovního a odolného nábytku je opět vrací do hry. Z léta nevyužívané terasy je teď místo pro grilování, venkovní vířivku, ale i rodinné stolování. Sedací soupravy bývají na terasách mnohdy větší než ty, co máme v bytech. Vždyť právě zde se setkáváme s rodinou, kamarády i se sousedy. Potřebujeme prostor a zahradní sedací souprava do L je pro to ideální.

Tyto zahradní sedačky jsou odolné a hodí se pod pergolu, pod slunečník i pod širé nebe. K dispozici dnes máme různé zakrývací ochranné plachty i odkládací truhly na čalounění. Nemusíte se bát ani náročné údržby. Tropické dřevo lze udržovat poměrně snadno nátěry olejem na tvrdé dřevo. Hliníkový zahradní nábytek a sedací soupravy z umělého ratanu bývají zcela bezúdržbové.

Prohoupejte se do pohody

Jestli by něco v zahradě nemělo chybět, tak jsou to parádní houpací křesla. Jedno vám nejspíš stačit nebude, protože se o něj popere celá rodina. Houpací křesla se využívají z textilu, z kovu i z polyratanu. Obvykle zápasíme s tím, že je nemáme kam vhodně pověsit. To řeší houpací křesla přímo se stojanem. Křesla si obvykle tak zamilujeme, že si je po letní sezóně odnášíme domů a užíváme si na nich zas zimní pohodu třeba u krbu. Tato krásná houpací křesla se však uplatní v interiéru i celoročně.

Rate this post
Sdílejte