Zahradní traktory jsou partner pro velké pozemky

Zahradní traktory jsou partner pro velké pozemky

Sdílejte

5313Tam, kde si nevystačíme se standardní sekačkou na trávu, ale ani s lopatou na sníh, mají své místo zahradní traktory. Kdo to myslí vážně, ten rozhodně vsadí na osvědčené značky, jakými jsou John Deere či Husqvarna.

Značka traktorů John Deere je dnes v České republice lídrem mezi zemědělci a stále častěji proniká i v podobě malých zahradních traktorů na české zahrady. Nekupujete si traktor plný kompromisů, který bude častěji ležet v servisu než sloužit u vás na zahradě. Zahradní traktory této značky jsou skutečnou špičkou, do které se oplatí investovat. Další kvalitní značkou zahradních malotraktorů je Husqvarna.

Co nabízí zahradní traktory?

Zahradní traktor je nezbytností pro každého s větším pozemkem. Pro ty se obvykle nehodí robotické sekačky. Sekání běžnou sekačkou na trávu může být rovněž prací na celý víkend. To si pak zahradu příliš neužíváme, ale proměňuje se na galeje. Zahradní traktory nám sekání trávy usnadňují. S vhodnými funkcemi dovedou zajistit třeba automatické mulčování. S dobrou výbavou nejsou náročné na obsluhu. Takže třeba s dostatečně velkým košem neřešíme časté vyvážení trávy a pokud je konstrukce traktoru správná, nedochází ani k ucpávání travou, třeba i v případě, že je ještě vlhká od rosy, nebo po malém letním deštíku.

Dobré příslušenství rozšiřuje možnosti zahradních traktorů

Na větší zahradě oceníme traktory i kvůli jejich příslušenství. Přívěsné vozíky se hodí na přesouvání materiálu, odvoz trávy do kompostů i k dalším pracím. Dobrý zahradní traktor nám navíc nemusí sloužit pouze v období, kdy je nutné sekat trávu. Hodí se dokoupit si i příslušenství na zimu – radlici, kartáče a další, které nám pak pomáhají s úklidem sněhu v zimě. Zahradní traktory John Deere jsou skutečně výkonní pomocníci s obrovským množstvím příslušenství, které z nich dělají celoročně užitečné pomocníky. K traktorům snadno dokoupíte bohaté příslušenství i seženete náhradní díly.

Rate this post
Sdílejte