Pronajmout nebo koupit lešení?

Pronajmout nebo koupit lešení?

Sdílejte

leseni

Pronajmout nebo koupit lešení? To je otázka, kterou v dnešní době, vyžadující úspory na každém kroku, řeší nejedna stavební firma či soukromník. Při řešení této otázky bude nutné se zamyslet hned nad několika otázkami. Řešíte často atypické projekty? Většina vašich staveb má jednoduchý a opakující se charakter? Trvají vaše stavby dlouhou dobu nebo se jedná o méně časově náročné rekonstrukce? Stavíte jednorázově nebo jsou stavby vaším denním chlebem? Otázek bychom si mohli položit nespočet. Pokud vás však zajímá možnost řešení tohoto problému, čtěte dále!

Kdy je vhodný pronájem lešení?

Pronájem lešení je vhodný pokud je vaše stavba jednorázového charakteru a trvá poměrně krátkou dobu. Doba stavby je zde rozhodující, protože když se tato doba prodlouží, je na místě se zamyslet nad koupí lešení. Další kritérium pro rozhodnutí k pronájmu lešení je atypická stavba či stavba na náročném terénu. K pronájmu lešení je často nabízena i montáž od profesionálů, kteří si poradí s náročným terénem či atypickým tvarem stavby. Na všechny tyto otázky velmi rádi odpoví odborníci z pražské firmy PROVE SERVIS s. r. o., kteří vlastní půjčovnu lešení Layher.

Kdy je vhodná koupě lešení?

Koupě lešení je vhodná pokud stavíte často a vaše stavby jsou časově náročnější. Tento nákup se vyplatí převážně pro stavby jednoduššího charakteru a se stavbou lešení na jejich terénu si dokážete poradit. Jestli se rozhodnete pro zakoupení vlastního lešení, není nutné vždy přemýšlet nad úplně novým lešením. Jednou z možností je i repasované lešení, které prošlo kompletním servisem a může vám ušetřit nemalé náklady. Důležité je i zvážit kvalitu lešení, která může ovlivnit životnost ale i bezpečnost. Velmi dobrou volbou je jednoznačně značka Layher, která je jedničkou na celosvětovém trhu s lešením.

Zajímá vás ještě něco dalšího? Uvažujete o návštěvě půjčovny lešení Layher nebo si toto lešení chcete rovnou koupit? Půjčení, montáž a prodej nového či repasovaného lešení Layher zajišťuje firma PROVE SERVIS s. r. o. se sídlem v Praze na jejichž internetových stránkách si můžete nezávazně a zdarma poptat cenovou nabídku nebo poslat jakýkoliv dotaz.

Rate this post
Sdílejte