Zahradní domky zajistí bezpečí nářadí i příjemný stín svým majitelům

Zahradní domky zajistí bezpečí nářadí i příjemný stín svým majitelům

Sdílejte

zahradnidomek

Pokud máte zahradu, zřejmě budete potřebovat zastřešené místo, kde budete odkládat vše potřebné pro péči o zahradu. Možná také vlastníte zahradní nábytek, který je na zimu dobré ukládat mimo dosah sněhu a deště. V obou případech vám vyhoví dřevěný zahradní domek. Stačí si vybrat typ, který vám bude velikostně i dispozičně vyhovovat a můžete se těšit z mnoha let jeho výborné služby.

Nakupte tam, kde mají kvalitní zahradní domky

Všichni si přejme kupovat zboží, které je nejen hezké, ale i kvalitně vyrobené s použitím těch nejlepších materiálů. Právě takové zboží nabízí na webových stránkách www.nejzahradnidomek.cz. Najdete zde společnost sídlící v Předklášteří u Tišnova, což je cca 25 km od Brna směrem na Svitavy.

Najdete tady zahradní domky se sedlovou nebo rovnou střechou, s terasou i bez terasy, dřevníky s domkem nebo minisklady a WC. Další kategorií jsou pak zahradní dětské domečky pro radost a zábavu našich batolat, školkařů a někdy i školáků.

Mnoho zahradních domků je v akci, což vám nákup výrazně zlevní.

zahradnidomek2

Zahradní domky na nářadí i k obývání

Pokud víte, že v zahradním domku budete skladovat jen sekačku a nářadí určené k péči o živý plot, stromy a záhonky, postačí vám menší model. V případě, že ale rádi trávíte čas na zahradě i po celý den, můžete zde mít výborné zázemí. V takovém případě je skvělé koupit si typ s terasou, kde budete mít příjemný stín a budete se moci kdykoli kochat pohledem kolem.

Líbit by se vám mohl např. dřevěný domek ECHINACEA s terasou o rozměrech 2,7 x 6,45 m. Teď je k dostání se slevou 23 %. Je vyroben z tatranského profilu, v základní ceně jsou desky o tloušťce 15 mm v prvotřídní kvalitě „A“, panely stěn, střešní panely, rám podlahy, desky na podlahu, dvoukřídlé dveře, panty a zarážky na dveře, petlice, okno s výplní z latexu, krycí lišty a kompletní spojovací materiál. Za příplatek lze zahradní domek doplnit např. o lazuru, střešní krytinu, silnější desky, okno navíc a mnohé jiné.

Podívejte se na kompletní nabídku a přesvědčte se, že i kvalitní zahradní domky mohou být cenově dostupné. Více na nejzahradnidomek.cz.

Rate this post
Sdílejte