Kde najít rodinný dům uvnitř hranic Prahy

Kde najít rodinný dům uvnitř hranic Prahy

Sdílejte

dubec hlavni pohled kam04 wide

Příklad povedeného rodinného bydlení na okraji Prahy představuje atraktivní projekt „Mezi vilkami“ v Praze Dubči. Od typických developerských projektů se odlišuje rozměrem i komfortem bydlení.

Dubeč je jedna z nejmenších městských částí hlavního města. Leží blízko východního okraje Prahy, přitom nabízí pohodlné spojení do centra. Autobusem k metru trasy A anebo autem přes Vinohrady anebo po Štěrbohoské radiále. Původně vesnická zástavba je doplněna výstavbou rodinných vilek, v místě se nachází i škola, školka či pošta.

Podle své polohy v příjemné vilkové čtvrti získal své jméno i projekt Mezi vilkami. Trojice rodinných domů k prodeji vyrůstá u ulice K vilkám, na pozemku, který zajistí díky koncepci architektonického návrhu dostatek soukromí.

dubeč dum b kam 03 web pomer 3 ku 2

Vysoký komfort bydlení zajistí moderní vytápěním pomocí tepelných čerpadel a podlahového topení, elektricky ovládané vnější žaluzie i moderní rozvržení dispozic domů. S možností doplnění o fotovoltaické panely, tyto domy stanovují nový standard bydlení s nízkou spotřebou energie a využitém obnovitelných zdrojů.

Prodej domů v tomto projektu zahájil v únoru tohoto roku, přičemž dokončení celého projektu je naplánováno na konec června 2025 s plánovaným předáním během léta. Domy jsou obklopeny zelení a nabízejí ideální orientaci s ohledem na světové strany. Hlavní obytné prostory a zahrady jsou orientovány na jih, což zajišťuje maximální využití slunečního světla. Zahrady domů jsou propojeny s obytným prostorem přes terasy u obývacích pokojů, nezapomnělo se ale ani na praktický průchod domem na zahradu přes garáž.

begonie kam01 21 08 23 v01

Domy Mezi vilkami nabízejí různorodé dispozice, od kompaktnějšího 4+kk domu Azalka až po prostornější 5+kk s několika koupelnami a dalšími technickými místnostmi domů Begonie a Cesmína. Kvalitní dřevěné podlahy, vysoké interiérové dveře a sanitární zařízení od předních evropských výrobců dokreslují příjemný a nadstandardní charakter domů.

Domov zde najdou rodiny s dvěma i více dětmi hledající klidnou lokalitu s rychlým přístupem do centra Prahy.

Prodej rodinných domů zastřešuje realitní kancelář TIDE REALITY, která působí na pražském realitním trhu již více než 30 let.

Více informací: mezivilkami.cz

Rate this post
Sdílejte