Dejte stop toxickým látkám ve vaší skříňce I

Dejte stop toxickým látkám ve vaší skříňce I

Sdílejte

Dejte stop toxickým látkám ve vaší skříňce I

 

Je váš domov přeplněný toxickými reklamami?

Ve většině domácností jsou k tomu tak blízko, díky skříňce pod dřezem. Je to místo, kde miliony rodin ukládají své čisticí prostředky. Tyto bojovníci proti špíně mohou udělat rychlou práci, odstranit skvrny, mastnotu a jiné denní nečistoty, ale drtivá většina má nemilé tajemství: jsou vyrobeny z nebezpečných syntetických chemických látek, které jsou toxické pro člověka a životní prostředí.

Mohlo by to zahrnovat ty čistící prostředky, které rodina vlastní a pravidelně využívá, což jsou spreje, houbičky, jimiž utíráme a čistíme celý dům? Pokud používáte běžné produkty, odpověď je pravděpodobně ano. Ale je to těžké, abyste měli jistotu, protože nemusíte odhalit přesné ingredience výrobců čistících prostředků z jejich vzorců, a výrobci nejsou povinní testovat tyto vzorce pro bezpečnost předtím, než je prodají.

Není divu, že mnoho lidí překvapí, že u všech od populárních univerzálních čisticích prostředků po přední podlahová leštidla bylo zjištěno, že obsahují látky spojené s: rakovinou, astmatem, reprodukčními a vývojovými poruchami, neurologickými problémy, hormonálními poruchami, a další.

Rate this post
Sdílejte