Dejte stop toxickým látkám ve vaší skříňce II

Dejte stop toxickým látkám ve vaší skříňce II

Sdílejte

Dejte stop toxickým látkám ve vaší skříňce II

 

Příznaky nejsou vidět ihned

Postupem času, jak dýcháme a absorbováváme malé množství těchto látek v průběhu úklidu i po něm, mohou mít na nás špatný vliv. To je důvod, proč odborníci doporučují pro zdravou domácnost, aby neměla vaše skříň s čistícími prostředky vliv na člověka. Transformovat tuto prostorovou jednotku na zelenou, bude pro vás dlouhá cesta, která ale vytvoří bezpečný domov pro celou vaší rodinu.

Jakým směrem se vydat

Navést člověka byste měli tím směrem, že nebude sbírat všechny čisticí prostředky, které nesou slova „Upozornění“ nebo „Nebezpečí“ na jejich etiketě. Také nevzít ty, které obsahují syntetické chemické látky, nebo takové, jenž nemají uvedena v obsahu všechny ingredience.

Dobré pravidlo říká, že pokud pro vás je nemožné vyslovit nebo rozpoznat, co je uvedené na etiketě, tak si jich vůbec nevšímejte a raději projděte jen kolem. Také tyto čističe by měly mít uvedeny, kam po spotřebě či po záruce s nimi, kam je vyhodit, tak jinak bezpečně je zlikvidovat. Jen nelijte nic pryč, co se může dostat do vodních toků a znečistit životní prostředí.

Zdraví pro celou rodinu s bezpečnými přípravky

Když budete hotovi s radami pro nákup čistících prostředků, doplňte vaší skříň pro dnešní novou generaci zdravými čisticími produkty z bezpečných surovin získaných z přírodních zdrojů, jako jsou rostliny a minerály. Pomocí těchto ekologicky šetrných výrobků pro váš dům se ujistíte, že jste uklidili zdravě, nikoliv nezdravě.

Rate this post
Sdílejte