Doplňky, které dělají domov a atmosféru (druhá část)

Doplňky, které dělají domov a atmosféru (druhá část)

Sdílejte

Doplňky, které dělají domov a atmosféru (druhá část)

Autor obrázku: Greg Habermann

Koberce od rohu k rohu místností z bytů mizí, přesto malé koberce a běhouny se hodí pořídit nejen pro dekorační účely. Vypadají velmi dobře, výběr je veliký. Finančně se dá vybrat od nejlevnějších cca 100 Kč až po drahé, ale především u postele nebo v koupelně je oceníte. Koberec je vždy příjemnější než studená podlaha.

Závěsy a ostatní textil v bytě napomohou zvýraznit barvy a oživit byt tím správným způsobem, proto je potřeba vybírat důkladně a dbát i na materiály.

Nástěnné dekorace, obrazy, obrázky, nalepovací motivy dovedou mnohdy nudnou stěnu oživit a přeměnit na místo, kam budou směřovat oči všech návštěv i ty vaše při relaxaci. Při výběru je potřeba dbát na vlastní vkus a názor. Prodavač se nebude dívat denně na obraz vidící ve vašem domově. Obraz, který je možná hitem sezóny, ale vám se nelíbí nebo máte pochybnosti, nekupujte.

Tip: Zarámované obrázky dětí nejen dobře vypadají, ale zároveň přinášejí spoustu vzpomínek.

Fotografie patří do každého domova, jelikož vyčarují kouzlo rodinné pohody. Pár rámečků s fotografiemi obyvatelů domu dokáže vnést pohodu a vyvolávat vzpomínky na příjemné společně strávené chvíle.

Autor obrázku: Bhaskara Rao S

Co nelze opomenout jsou květiny a rostliny. Květiny ve váze prostory rozzáří. Je dobré však i pěstovat pokojové rostliny. Pokojových rostlin je nepřeberné množství. Od náročných až po zcela nenáročné. Rostliny dotvoří celkový dojem domu. V každém lepším květinářství/zahradnickém centru vám poradí s pěstováním. Barevný květináč je navíc dalším doplňkem interiéru.

Tip: Teplo domova nám pomáhají tvořit především teplé barvy. Využijte je i na stěnách, vymalujte si byt některou s mnoha nabízených odstínů.

A bez jakých doplňků si neumíte představit domov vy?

Rate this post