Vyberte si povlečení, které do vaší ložnice přinese barvy, jemnost a pohodlí

Vyberte si povlečení, které do vaší ložnice přinese barvy, jemnost a pohodlí

Sdílejte

Vyberte si povlečení, které do vaší ložnice přinese barvy, jemnost a pohodlí

Možná také znáte ten pocit, když spíte v cizích peřinách a povlečení je tak heboučké, měkké a voňavé, že se nemůžete ráno přinutit opustit je. Ať už v hotelu, u rodiny nebo u přátel, kvalitní, měkké a oku líbivé povlečení dokáže zanechat příjemnou vzpomínku na pohodlný spánek po hodně dlouhou dobu.

Pořiďte si domů také povlečení, které budete mít rádi a které budete pyšně povlékat svému muži, dětem, nebo přátelům, kteří k vám přijedou na víkend.

Praktické a příjemné krepové povlečení

Kvalitní krepové povlečení je na omak velmi příjemné. Mají ho rády jak děti, tak dospělí. Nežehlí se, takže kromě nutnosti praní s ním nebudete mít žádnou práci. Jednoduše ho složíte a uložíte do skříně. Už ani knoflíky se vám nebudou ztrácet, zapínání funguje pohodlně na zip.

Vyberete-li si nyní na jaře např. ložní krepové povlečení s červenými gerberami, bude vaše postel a tím i ložnice skutečně trendy.

Saténové povlečení pro romantickou noc

Někteří z nás si stále mylně myslí, že saténové povlečení se hodí nanejvýš na léto, protože chladí. To však není pravda. Pořídíte-li si totiž nádherné luxusní povlečení z bavlněného saténu, bude nejen příjemné na dotek, ale bude také hřát.

Chcete-li vzhledem postele skutečně ohromit, sáhněte po jednobarevném saténovém povlečení. Je elegantní, sváteční a doplníte-li jej tím správným prostěradlem, vykouzlíte malé mistrovské dílo.

I mezi tímto povlečením najdete praktické na zip zapínatelné, což zaručuje minimum práce. Není vhodné sušit jej v sušičce a žehlí se naruby.

Pro milovníky dek a teplíčka

Především děti, ale nejen ty, se velmi rády schoulí pod heboučkou deku. A právě jemnou deku nebo plyšáčka připomíná mikroplyšové povlečení. Je skvělou náhradou za flanel. Spolehlivě zahřeje a zajistí příjemný pocit. Předností je opět i nenáročná údržba, nežehlí se a uzavírání je na zip.

Vyberte pro sebe nebo své blízké povlečení z mikroplyše v oblíbené barvě a zanedlouho se budete tetelit v teple vaší postele.

Rate this post
Sdílejte