Cesta k úspěšnému prodeji bytu!

Cesta k úspěšnému prodeji bytu!

Sdílejte

Cesta k úspěšnému prodeji bytu!

By: felth

Dnešní nabídka bytů určených k prodeji je velmi pestrá. Což o to, pro kupujícího jistě výhoda. Ovšem na druhé straně stojí prodávající, pro kterého jsou to všichni konkurenti. Jednoduše, prodej bytu dnes není nejjednodušší záležitostí. Není proto výjimkou, že dnes prodávající čeká i dlouhé měsíce, než se objeví první zájemci o koupi. A ani v tuto chvíli není vyhráno. Ale co s tím? Jak postupovat při prodeji nemovitosti? Řešením je Home Staging!

Pomoc Home Staging

Home Staging je služba, kterou zpravidla poskytují interiéroví designéři. Již bylo zmíněno, že není výjimkou situace, kdy prodávající čeká na nalezení potenciálního kupce i několik měsíců. Proč to tak je? Nabízíte-li byt sami, zpravidla se nezamýšlíte nad tím, zda na fotkách lidé uvidí atraktivní obydlí s potenciálem, které je detaily a atraktivností přímo nadchne. To je ale chyba.

Lidé často dají na první dojem. Použijete-li vhodné rozložení nábytku, využití prostoru, správné materiály a barvy doplňků, atraktivnost i hodnotu bytu lze o celkem pěknou částku navýšit. V rámci home stagingu je zpravidla nabízeno jak poradenství ohledně doplňků, tak i případné zapůjčení vhodných doplňků až do momentu prodeje nemovitosti, což je obrovská výhoda.

Pomoc realitního makléře

Home Staging Vám pomůže zvýšit hodnotu bytu v očích potenciálních kupců. Co je potřeba také neopomíjet, je vhodně stanovená cena nemovitosti. S tím Vám může pomoci například vhodně zvolený realitní makléř v Praze, který má představu o cenách nemovitostí v dané lokalitě a dokáže posoudit i aktuální stav bytu, podle nějž pak cenu bude regulovat. Realitní makléř Vám také ušetří čas s dalším zařizováním, od nabízení bytu k prodeji, až po realizaci prodeje.

Patříte-li i Vy mezi ty, kteří se snaží již nějaký ten pátek byt prodat a pořád se nedaří, udělejte s tím něco. A pokud si říkáte, že jsou to zbytečné náklady? Zkuste jen zapřemýšlet, o kolik financí měsíčně přicházíte tím, že zbytečně držíte prázdný byt určený k prodeji. Ať už využijete při prodeji bytu pomoc realitního makléře, či naopak home stagera, rozohodně nebudete litovat. Zde platí klasický vztah win-win (neboli vítěz-vítěz), kdy oba získáte. Jednoduše už déle nespoléhejte na štěstí, že se nějaký zájemce o koupi ozve, jděte mu naproti. Je to jen ve Vašich rukách.

Rate this post
Sdílejte