Hledáte spolehlivou a solidní realitní kancelář? Zvolte COLOSEUM NEMOVITOSTI.

Hledáte spolehlivou a solidní realitní kancelář? Zvolte COLOSEUM NEMOVITOSTI.

Sdílejte

Hledáte spolehlivou a solidní realitní kancelář? Zvolte COLOSEUM NEMOVITOSTI.

By: Linus Bohman

Na našem trhu s nemovitostmi narazíme na velké množství realitních kanceláří. Najít mezi nimi takovou, která pro vás udělá vše, u které najdete příjemné jednání, vstřícnost, rychlé jednání a osobní přístup však není jen tak.

Obrátíte-li se ale na realitní kancelář v Brně, tohle všechno na vás čeká! Řídí se mottem „Na dobré pověsti nám záleží“ a je to znát. Na jejich webových stránkách najdete kladné reference klientů, kteří potvrzují, že spolupráce s touto RK byla dobrá zkušenost.

Seznamte se s COLOSEUM NEMOVITOSTI

Jde o realitní kancelář, která působí již od roku 2007. Za tu dobu nasbírala mnoho neocenitelných zkušeností, které lze získat pouze praxí a vlastní pílí. Aby byla dobře přístupná všem klientům, je k zastižení na mnohých pobočkách po celé Jižní Moravě. Navštívit můžete COLOSEUM Brno, Brno – venkov, Blansko, Břeclav, Hodonín, Kroměříž, Olomouc, Prostějov, Přerov, Svitavy, Třebíč, Vyškov, Zlín, Znojmo, Žďár nad Sázavou.

V nabídce najdete jak prodej a koupi rodinných domů, bytů, chat a chalup, tak i nákup nebo prodej komerčních prostorů, pozemků, zprostředkování pronájmů a dalších.

Na každé pobočce najdete profesionální realitní makléře, zkušené asistenty, hypoteční makléře největšího zprostředkovatele hypoték v ČR a člena týmu renomované advokátní kanceláře, který vám pohotově pomůže vyřešit jakýkoli vzniklý problém.

Na webových stránkách společnosti můžete prostřednictvím přehledného vyhledávání rychle a snadno zjistit, jaké nemovitosti se právě prodávají, nebo poptávají v lokalitě, která vás zajímá. Využít můžete i infolinky zdarma 800 536 536.

I pan Karel z Brna má s realitní kanceláří COLOSEUM Brno dobré zkušenosti:

Hledali jsme rodinný dům v některé z klidných lokalit Brna. Zároveň jsme ale chtěli, abychom měli dobrou dopravní dostupnost do centra a poblíž školku a školu, pro naše dvě děti. Paní realitní makléřka nám ochotně nabídla domy, které by nám mohly vyhovovat.

Během týdne jsme absolvovali několik prohlídek, rozhodli jsme se pro jeden z domů a realitní kancelář nám nabídla vyřízení všech formalit, které následovaly. Zdarma nám pomohla s hypotékou, pojištěním, smlouvy byl jasné a srozumitelné, jednání skutečně vstřícné a příjemné. Možná bychom uvítali o něco menší zahradu u domu, ale alespoň máme dostatek místa na případnou stavbu bazénu se zastřešením.

Kdybychom v budoucnu potřebovali realitní kancelář, určitě si zvolíme opět tuto, COLOSEUM NEMOVITOSTI.

Karel Janák, Brno

Rozhodnete-li se využít služby COLOSEUM NEMOVITOSTI, spojte se s ní prostřednictvím bezplatné telefonní linky, navštivte webové stránky www.coloseumreality.cz, nebo některou z mnoha poboček. Čeká na vás tým, který spolu dokonale spolupracuje a udělá vše pro vaši spokojenost.

Rate this post
Sdílejte