Víme, bez kterých rohoží se v domácnosti neobejdete

Víme, bez kterých rohoží se v domácnosti neobejdete

Sdílejte

339940f4ad91d696ac4e6c03d1d9166cDokážete uhodnout, podle čeho se pozná, že je dům obydlený? Především dle doplňků, které se v něm nacházejí. Může se samozřejmě jednat o čistě estetické záležitosti typu obrazů nebo fotografií, nicméně často o hřejivé atmosféře domácnosti svědčí funkční doplňky. Najdeme je jak v interiéru, tak i ve venkovních prostorách okolo domu. Typickým příkladem jsou stoprocentně rohože. Právě ony si svou úlohu mohou plnit na mnoha místech. Jaké typy rohoží tedy existují?

Interiérové rohože

Asi nejčastěji využívané jsou vstupní čisticí rohože určené do interiéru. Nejvíce se kladou ke vchodovým dveřím zevnitř. Vybírat si lze spousty zajímavých modelů, jejichž základem nezbytně nemusí být guma. Výborné jsou i nejrůznější variace s drobnými štětinkami, jež masírují jemným způsobem chodidla lidí, kteří vstupují do interiéru, kde se již chodí naboso. Dokonce existují i elegantní a funkční protiúnavové rohože.

Před dveřmi nesmí rohož chybět

Jestliže často nadáváte na přítomnost bláta i jiných nečistot v předsíni, pak je situace možná dána absencí kvalitní rohože v exteriéru. Venkovní provedení je typické poněkud hrubší strukturou. Právě díky ní se boty jednoduše zbaví hrubších nečistot bez zbytečného vyvinutí nějaké velké síly. I z toho důvodu se vyplatí hledat modely rohoží, jež jsou především funkční. Přesto je možné narazit i na designově nesmírně povedené modely gumových rohoží.

Speciální druhy rohoží

Na trhu se lze setkat i se spoustou jiných méně tradičních druhů rohoží, jež s vyznačují zcela specifickým využitím. Ve větších provozech se setkáváme spíše s většími a efektivnějšími průmyslovými rohožemi. Máte v interiéru nebo exteriéru vlastní bazén? Pak se nejspíše vyplatí pořídit bazénové rohože. Ať už potřebujete jakékoli, najdete je na vmbal.cz. K dispozici je tady spousta zajímavých modelů.

Rate this post
Sdílejte