Přemýšlíte o bydlení v garsonce? (druhá část)

Přemýšlíte o bydlení v garsonce? (druhá část)

Sdílejte

Přemýšlíte o bydlení v garsonce?

Druhá část

A co dál?

I když jsme radili přepažit místnosti, pokud bydlení je pro dva, tak u jednoho to neplatí. To byste měli spíše všechny odstranit, asi při spaní vařit nebudete. Jedině, že byste byli náměsíční. Jak řešit vybavení garsonky? Předsíň již dořešenou máme, i když je někdy problém s dveřmi od koupelny a wc, které zmenšující tento prostor. Koupelnasprchový kout, jelikož nezabere tolik místa jako vana a nesmíme zapomenout i na umyvadlo. Ale co další místnost? Snažte se ji nepřeplácat nábytkem. Snad všude je kuchyň společná s obývacím pokojem. Ale kde tedy koupit nábytek? Nejlépe uděláte, když si ho necháte vyrobit na zakázku, bude vám tak přesně pasovat na míru.

Kuchyň

Co by nemělo chybět v kuchyni? Samozřejmě kuchyňská linka, trouba, chladnička a určitě i digestoř. Digestoř opravdu nezapomeňte, protože mějte na paměti, že máte obývací pokoj propojený s kuchyní, proto by nebylo dobré, nechat výpary z kuchyně načichnout váš gauč, atd. Pokavaď přijde návštěva a sedne si na pohovku a ucítí čím je načichlá, tak si bleskově vypijí kafíčko a už se víckrát asi neobjeví.

Dvojí využití

Když jsme nakousli tu pohovky či ten gauč, tak byste měli volit rozkládací, kvůli místu na spaní. Takže koupě dobré a kvalitní, abyste nevstávali z ní celí polámaní. Není ke škodě pořídit si vyklápěcí, jenž může mít i dvojí funkci. Když sklopíte dolu, máte na čem spát, když jí sklopíte zpět, tak máte na zdi třeba krásnou poličku. Teď jen zbývá nechat si od odborníka navrhnout celkový plán, kde jaký nábytek bude. Jestliže plánujete do blízké budoucnosti, že byste si chtěli založit rodinu, tak to si raději nechte odborníkem poradit, jak zařídit dětský pokojíček.

Rate this post
Sdílejte