Přemýšlíte o bydlení v garsonce? (první část)

Přemýšlíte o bydlení v garsonce? (první část)

Sdílejte

Přemýšlíte o bydlení v garsonce?

První část

Vaše volba bydlet v garsonce je možná proto, že začínáte jako mladý pár, který nemá zatím žádné děti, nebo jste sám. I když v této volbě bydlení není moc místa, tak nezoufejte, je zde volba dobrého návrháře, který vám zhotoví návrh, jak nábytek poskládat a také jaký typ nábytku si pořídit, abyste měli dostatek místa ve vašem novém domově.

Jen jeden

Dejme tomu, že budete bydlet v garsonce sám. Měli byste brát na zřetel, že ho nelze zvětšit, ani nijak nafouknout. Přesto si přejete, aby splňoval vaše představy, co vše by nemělo v garsonce chybět, i když to vypadá, že se to nemůže do tak malého prostoru vměstnat. Ale díky dobrým návrhům pro nábytek, vám právě šetří místo a jsou praktické. Mohou vám ukázat, že řešení pro vaše potřeby jsou.

Když jsou dva

Je pravda, že když jsou na garsonku dva, tak mohou být rozličné představy o tom, co vše doma nesmí chybět a co by se dalo zase oželet. Určitě by řešení mělo vyhovovat obou, neboť se mohou navzájem rušit. Jako například jeden z páru je po noční a potřebuje se hezky do růžova vyspinkat. Když v to najednou slyší, jak jeho druhá polovička začíná připravovat oběd, tudíž spánek je ten tam. Tady bychom to vyřešili přepažením. Vraťme se k tomu, že v garsonce bude bydlet jen jeden člověk, třeba s pejskem, ale aby to nebyl pes, který měří na výšku metr a půl. To by zase pohyb v garsonce zmenšoval.

Předsíň

Začneme předsíní. Může se stát, že vybraná garsonka, nemá tuto místnost příliš velkou. Pokud však máte takové štěstí a máte větší předsíň, tak se dá využít, jako úložný prostor. Nebojte se, není to míněno, abyste museli mít z předsíně překážkovou dráhu. Ale můžete mít poličky až do stropu. Tak využijete i nevyužitelné. Hlavně máte kam dát věci, tak často nepoužívané.

Rate this post
Sdílejte