Komín pro libovolné vytápění

Komín pro libovolné vytápění

Sdílejte

Komín pro libovolné vytápění

Komény z nerez oceli
Komény z nerez oceli

Řešíte-li v současné době projekt domu, věnujte dostatečnou pozornost vytápění. Mnoho lidí přechází na tuhá paliva, protože se jim nechce zbytečně platit vysoké ceny za plyn nebo elektrickou energii. Rozhodnete-li se vytápění řešit krbem nebo kamny, je třeba tomu přizpůsobit také odvod spalin, protože hořením tuhých paliv často vznikají kyselé kondenzáty, které negativně působí na povrch komínu. Je vhodné proto hned na začátku pořídit kvalitní komín, který bude dostatečně odolný. Nejlepší volbou je nerezový komín od Komíny-nerez.cz, který se pochlubí vysokou pevností a odolností vůči vysokým teplotám, vlhkosti a právě chemickým látkám.

Nerezové komíny mají proto velmi dlouhou životnost, vydrží vám spolehlivě sloužit dlouhé desítky let. Výhodou je, že nerezové komíny nevyžadují žádnou údržbu, snadno se instalují a také jejich cena je velmi příznivá. Nerezové komíny se prodávají jako celé sety nebo po jednotlivých dílech, můžete si tak pořídit komín přesně na míru. Nerezové komíny mají univerzální konstrukci, jsou tvořeny pláštěm z kvalitní nerezové oceli, která má nízkou hmotnost a díky tomu se s komínem dobře manipuluje. V případě izolovaného komínu je jeho konstrukce rozšířena o další plášť, mezi oběma plášti je potom umístěna izolační vata.

Na Komíny-nerez.cz jsou k dispozici nerezové komíny různého provedení, naleznete zde kvalitní kulaté komíny, dále také oválné nerezové komíny a hybridní komíny. Ty jsou jiné v tom, že vnější nerezový plášť je vybaven speciální odolnou keramickou vložkou. Nerezové komíny vám zaručí bezproblémový a bezúdržbový odvod spalin z vytápění po dlouhé desítky let. Nechcete-li se zabývat opravami komínu dřív než za třicet let, pořiďte si praktický nerezový komín na míru od Komíny-nerez.cz i vy.

Rate this post
Sdílejte