Kvalitní vrata se vyplatí! Již po 7 letech!

Kvalitní vrata se vyplatí! Již po 7 letech!

Sdílejte

Kvalitní vrata se vyplatí! Již po 7 letech!

garazova-vrata
garazova-vrata

Jaro je ideální dobou na přestavbu, výměnu oken, vrat nebo se naskýtá možnost jiných stavebních úprav. A to nejen díky lepšímu počasí, kdy nám zima nedovolí jakkoliv zasahovat do našich domů a bytů, ale i díky delším dnům a kratším nocím. Je to i ideální doba, kdy se můžeme vrhnout na výměnu garážových vrat. Garážová vrata jsou důležitým prvkem proti vniknutí nežádoucích osob do domu, ale je to i ochrana proti odcizení našeho majetku. Proto se investice do kvalitních produktů vyplatí.

Co na to studie?

Neexistuje věc, na kterou by nebyla provedena studie a ta se pečlivě zanesla do statistik. Nejnovější zdroje nás informují však o tom, že průměrná doba životnosti garážových vrat průměrné kvality je 6 let. Průmyslová vrata jsou na tom lépe, ty vydrží asi 6,7 roků. Je třeba ale říci, že se studie dělala na základě výběru respondentů, kteří nakupovali převážně nejlevnější modely na trhu. Tedy jak je zpětně vidět, sice malá investice, ale relativně krátká životnost.

Moderní vrata jsou vyrobena z kvalitních materiálů. Nejedná se o těžké plechy nebo vrata kombinace dřevo sklo a mříž. Doba těchto modelů je jistě dávno pryč. Moderní vrata jsou vyrobena z lehkých, ale trvanlivých a velmi odolných materiálů. Lze si zvolit různé kombinace s větší či menší mírou zabezpečení. Tedy účel vrat nemusí být jen jako obyčejné dveře, tedy oddělit prostory, ale mohou být i jako kvalitní ochrana s bezpečnostními prvky.

Elektronika ve vratech

Otevírání vrat je při každodenním vyjíždění a zajíždění automobilu mnohdy doslova otravné a zdržuje. Naštěstí i zde se projevilis možnost elektronických technologií. Tedy ovládání na dálku, když se blížíte, automaticky například sekční garážová vrata otevře a jakmile automobil zaparkujete, tak i zavře. Je to jistě úspora času a velké ulehčení manipulace s nimi.

Garážová vrata se jistě vyplatí nakupovat u renomovaných prodejců. Kvalita, jako jsou Doorhan vrata či jiné značkové produkty nám zajistí nejen dlouhou životnost, ale i úspory času a peněz.

Rate this post
Sdílejte