Plastový septik vyřeší problém s odpadem spolehlivě a jednoduše

Plastový septik vyřeší problém s odpadem spolehlivě a jednoduše

Sdílejte

Plastový septik vyřeší problém s odpadem spolehlivě a jednoduše


Ať už hledáte řešení likvidace odpadů z vašeho trvalého bydliště, nebo chaty, na které trávíte volné víkendy, vhodným řešením je nákup a zabudování septiku.

Plastové žumpy od společnosti Mirosep, s.r.o. mají válcovitý tvar a samonosnou konstrukci, takže lépe odolávají tlakům okolní zeminy a podzemní vody a nemusí se obetonovávat.

Pro koho jsou septiky určeny a jak fungují

Jímku a septik je možné použít u chat a chalup bez kanalizace, u rodinných domů bez přepadu, v zahrádkářských koloniích, jako zásobárnu vody a k zachycení odpadních vod.

K otvorům pro přítokové a odtokové potrubí nechybí u septiků nahoře nad komorami manipulační otvory s poklopy, které slouží ke kontrole výšky hladin odpadních vod v jednotlivých komorách a odčerpání obsahu septiku.

Vyvážení septiků

Septiky jsou mnohem “výkonnější“, než žumpy. Žumpy bylo potřeba vyvážet několikrát do roka, se septikem je to mnohem snadnější, ve většině případů totiž stačí vyvézt kal jen jednou za rok. Část sedimentovaného aktivního kalu s obsahem bakterií se na dně septiku ponechává, aby mohlo docházet k množení bakterií, které pomáhají při procesu čištění. Přidáváním přípravků se směsí biologických kultur (tzv. přátelských bakterií) se účinnost septiků zvyšuje.

Zkušenosti v Čechách i zahraničí

Společnost Mirosep s.r.o. má bohaté zkušenosti nejen u nás, ale i na Slovensku. V obou zemích zajišťuje prodej svých sklolaminátových výrobků s certifikací a atestací, což jsou nejen septiky, ale i jímky, nádrže a biologické čističky odpadních vod. Na této adrese se můžete přesvědčit o registraci společnosti.

Pokud se rozhodnete rychle, ušetříte

Do 31. října navíc společnost Mirosep s.r.o. poskytuje slevu 20% na všechny své produkty. Doprava po České i Slovenské republice je zdarma.

Rate this post
Sdílejte