Oblečte vaši postel “do gala“

Oblečte vaši postel “do gala“

Sdílejte

Oblečte vaši postel “do gala“

Nejsou to jen lidé, kdo můžou být hezky oblečení, ustrojení, sladění a oživení nějakým šmrncovním doplňkem. Povlečení podle posledních trendů nabízí něco podobného vaší posteli, ať už máte velké letiště, nebo klasickou postel.

Co je dnes IN


Pokud byste chtěli povléknout přikrývky a polštáře podle poslední módy, obraťte se na Emi-Sabinov s.r.o. Budete překvapeni, jak krásně vaše ložnice rozkvete, rozsvítí se a bude zářit pestrostí. V kurzu je totiž povlečení se vzory inspirovanými asijskými a africkými motivy. Můžou mít nezvyklé barevné kombinace, jako třeba červená s fialovou barvou, nebo naopak komplikované vzory v jemných barvách. Tyto povlečení jsou ručně tkané.

Dalším typem jsou prostěradla a povlečení, které působí jako pomalované štětcem a barvami. Je pestré, ledabylé a přitom kombinované k sobě ladícími barvami.

Autor obrázku: Wicker Paradise

Do všech ložnic padnoucí vzor a používaný evergreen, který znaly už naše babičky a prababičky jsou květinové vzory. Ať už jsou to vzory celých květů, nebo jen samostatné poupata a rozkvetené květy, vždy tímto povlečením rozjasníte a prosluníte vaši ložnici.

Podobně je na tom i povlečeníbarevnými, duhovými pruhy. Podtrhne skvěle fakt, že vaše místo odpočinku není rozhodně nudné a že máte pořád mladého, veselého ducha, který má rád zábavu, veselí a dobrou náladu.

Chcete-li extravaganci, i vy si přijdete na své. Velmi originálním povlečením je třeba to, které je inspirováno rodinou Adamsových. Černobílá barevná kombinace, design s řetězy, nebo bílými a černými oblázky doplněné krásným materiálem, to vše dodá posteli netradiční styl.

Materiál? Jen ten vám příjemný!

Aby se vám skutečně dobře spalo, je důležité i to, z čeho je povlečení vyrobeno. Můžete vyzkoušet dotekem, jestli vám vyhovuje, nebo se zkuste řídit počtem vláken na centimetr čtvereční. Čím je vláken více, tím více povlečení vydrží, bude jemnější, nebude z něj unikat náplň, nedostanou se dovnitř nečistoty. Důležité je to třeba u prostěradel. Můžete si je prohlédnout zde. Čím více vláken, tím odolnější budou.

Vyberte si pestré a kvalitní povlečení a vaše ložnice nabude nových rozměrů i bez dalších změn.

Rate this post
Sdílejte