Na klidu a pohodě domova zapracují venkovní žaluzie i rolety

Na klidu a pohodě domova zapracují venkovní žaluzie i rolety

Sdílejte

Na klidu a pohodě domova zapracují venkovní žaluzie i rolety

Možná i vy máte pocit, že čím je svět modernější, vyspělejší, tím je taky hlučnější. Často vám to dojdete například v noci, kdy nemůžete spát, nebo když se vám narodí dítě. Najednou vám připadá, že pořád někde něco vrčí, bouchá, troubí, někde někdo křičí… A pokud se jedná o noc, vkrádají se nám do ložnic ještě i světla pouličních lamp, nebo aut, kterých i brzkých ranních hodinách jezdí poměrně dost.

Krása tmy

Díky modernizaci však získáváme i pozitiva. Důmyslným řešením, jak snížit míru obtěžování našeho příbytku hlukem a světlem jsou venkovní rolety. První noci budou pro vás doslova kouzlené, budete překvapeni a nadšeni, jak je pro vaše tělo a mysl tma přirozená a přínosná, spánek jakoby byl hlubší, plný a sytý.

Dalším pozitivem, které získáte s instalací ať už hliníkových, nebo dřevěných venkovních rolet je teplo. Dají se navíc namontovat i na střešní okna, které jsou velmi časté právě v pokojích, ve kterých spíme.

O různých materiálech a jejich vlivu jsme psali zde.

Poradí si děti i hospodyňky

Nemusíte se obávat, že by jste si vy, nebo vaše děti neporadili s ovládáním rolet. Jde to snadno manuálně šňůrou, popruhem, pružinou nebo motorem. Údržba je taktéž jednoduchá, při mytí oken tak nepřidají mnoho práce navíc. Současně s roletami můžou být namontovány i sítě proti hmyzu, což uvítáte především za teplých letních nocí, ale i přes den při větrání.

Zkroťte slunce

Kdyby vám u rolet chyběla lepší možnost volby odstínění, můžete se rozhodnout pro venkovní žaluzie. Mají krásný, moderní design a poslouží jak k odstínění před sluncem, tak jako účinná protihluková izolace. Právě nyní můžete navíc na venkovní žaluzie získat slevu až 25%. Venkovní žaluzie jsou vhodné i pro použití do interiéru, záleží na tom, jaký typ si vyberete. Jsou výborné pro zastínění větších ploch, prosklených stěn, nebo i u reprezentativních budov, velkých výrobních hal či hypermarketů.

Ať už se rozhodnete pro koupi venkovních rolet, nebo žaluzií, jistě vás mile překvapí kvalitní a velký účinek.

Přečtěte si také 7 tipů, jak žaluzie čistit na iDnes.cz.

Rate this post
Sdílejte