Útulný interiér v čistém severském stylu – Nordic

Útulný interiér v čistém severském stylu – Nordic

Sdílejte

Útulný interiér v čistém severském stylu – Nordic

Stolička Nordic Nadčasový design Nordic stylu vnese do každého interiéru svěží nádech a pohodu, z které čiší krása severské přírody, lehkost a originalita. Nordic styl využívá především dřevěné a kovové materiály. Soustředí se na jednoduché a přitom promyšlené detaily každého kusu nábytku i doplňků. Kvalitní, často hrubě opracované dřevo, v barvách bílé, černé, šedé, krémová nebo třeba tlumené modré podtrhuje půvab funkčního designu.

Polštář Nordic

Pokud si chcete oživit interiér Vašeho obývacího pokoje doplňky v industriálním severském stylu, nechte se unést nabídkou osvětlení. Designové lampy v kombinaci kovu a přírodních materiálů umocňují požitek ze získaného světla. Lampa není jen funkční nástroj pro získání světla. Lampa v severském stylu je designová perla, která rozzáří celou místnost, i když právě nesvítí. I zdánlivě nenápadná stolní lampička tvoří podstatný promyšlený designový detail z celkového dojmu z Vašeho obývacího pokoje i jiné odekorované místnosti.

Zrcadlo NordicPokud sladíte bytové doplňky s citem a vkusem, získáte dokonalý celek plný energie a romantiky. Ano, i severský styl může překypovat romantikou. Bytové doplňky na NordicDay.cz jsou toho jasným důkazem. Tapety, dřevěné dekorace, obrázky na stěnu i nálepky – to jsou jen drobnosti, které dodají interiéru nový šmrnc. Nordic styl okouzlí opravdu každého.

Jedním z nejoblíbenějších bytových doplňků jsou praktická designová zrcadla. K teplým a hřejivým doplňkům se dokonale hodí chladné zrcadlové rámy z ušlechtilého kovu, které umocňují nadčasový vzhled zrcadel. Dejte svému obrazu dokonalý rám a oživte stěnu, kolem které již nikdy neprojdete bez povšimnutí.

Rate this post
Sdílejte