Moderní domácí posezení? Přece na sedacích pytlích!

Moderní domácí posezení? Přece na sedacích pytlích!

Sdílejte

Moderní domácí posezení? Přece na sedacích pytlích!

Domácí odpočinek a relaxace je po dlouhém dni pro mnohé z nás doslova vysněnou aktivitou. Není se tak čemu divit, že se snažíme pořídit si co nejlepší nábytek a samozřejmě i věc, na které by se nám co nejlépe sedělo a relaxovalo. Může to být klasické křeslo nebo sedačka, ale také například míč nebo sedací pytel. Ten se stal za poslední roky absolutní špičkou a hitem.

Sedněte si nebo lehněte

Sedací pytle jsou zajímavé hned z několika hledisek. Jelikož jsou velmi dobře tvarovatelné, lze na nich snadno sedět nebo ležet. Tím pádem nesedíme jen v jedné poloze, která se nám pak velmi rychle okouká a zevšední. Sedací vaky jsou oblíbené jak u dětí, tak dospělých.

Existuje mnoho druhů. Velké pro dospělé lidi, ale také sedací vaky pro děti, které mají zajímavé potisky a mohou nabídnout i vyšší komfort při sezení oproti klasickým sedačkám nebo židlím. Dětské sedací vaky jsou ale i dále přizpůsobené pro děti a to již zmíněnými potisky, ale mohou mít takové vaky i všelijaké úchyty nebo zajímavé dětské doplňky.

Autor obrázku: jespahjoy

Jak je to s cenou?

Na trhu je mnoho druhů sedacích vaků a pytlů. Pokud ale hledáte sedací pytle levně, zkuste například sedacipytelemi.cz, kde najdete velmi široký sortiment. Je třeba si uvědomit, že nákupem po internetu můžeme ušetřit výrazné finanční prostředky oproti nakupování v kamenné prodejně. Internet je obecně levnější, než klasické ceny v maloobchodě.

Samotné sedací pytle lze sehnat již za několik stokorun. Je ale nutno počítat s tím, že ty nejlevnější pytle nedosahují takové kvality, jako jejich dražší obdoby.

Udělejte si vlastní pytel

Pokud se vám nechce utrácet za drahé pytle, které jsou stejně všechny skoro stejné, můžete si vyrobit vlastní. Není to nic složitého a na internetu je mnoho návodů. Kromě povlaků na tento pytel se může hodit i náplň do sedacích vaků, najdete tady. Dále je nutno vše řádně dodělat, zašít a domácí pytel na sezení tak lze pořídit za zlomek ceny pytlů z obchodů.

 

Rate this post
Sdílejte