Správa objektů a budov

Správa objektů a budov

Sdílejte

Správa objektů a budov

profesionální správa domů
profesionální správa domů

Po dlouhých tahanicích s městem je celý váš panelový dům v rukou vašeho společenství, a byt již konečně doopravdy váš, skvělý pocit! Rozsáhlé renovace mohou začít. Anebo jej raději budete pronajímat studentům? Vždyť to je jen na vás – konečně si s bytem můžete dělat, co se vám jen zlíbí!

Ovšem s čím jste nepočítali, je najednou tolik starostí okolo celého toho vlastnictví, správy domu, ekonomických a účetnických záležitostí, a teď nedej Bože ještě nějaká ta oprava… Jak už to tak v dnešním světě bývá, všechna pro mají nějaká svá proti. Ovšem s těmi zápornými záležitostmi okolo věci natolik ošemetné, jakou správa nemovitostí určitě je, vám pomůže profesionální firma Parkers s.r.o.!

Co je to zač, tahle firma? Tato pražská firma je doslova odborníkem na správu SVJ a BD (společenství vlastníků jednotek a bytových družstev). Zkrátka a dobře, když si nevíte rady se záležitostmi okolo vlastnictví, anebo vám správa jednoduše zabírá příliš mnoho času, je zde k dispozici tato společnost, která tyto problémy snadno vyřeší. Pestrá nabídka vyhovuje individuálním potřebám, je tedy jen na vás, zda si vyberete komplexní péči, anebo pouze pomoc s jednotlivými „zákeřnými“ oblastmi.

Na osobním přístupu si zakládají, což je jejich velkým plusem. Úlohou společnosti je vám, vlastníkům nemovitostí či bytových jednotek, usnadnit život – a proto neustále pracuje na svém vývoji a modernizaci. Příkladem může být například vysoce zabezpečená internetová aplikace IFM24, která vám zabezpečuje nonstop přístup ke všem potřebným informacím a datům, které se týkají spravovaného domu. Více informací nejen o této službě získáte na www.svjonline.cz.

Přestože se tato firma zabývá správou nemovitostí v Praze, má své klienty po celé České republice. Ano, společnost Parkers s.r.o. nabízí i dálkovou správu budov! Je to k nevíře, ale stále vás využití služeb profesionální správy vyjde levněji, než kdybyste se rozhodli do toho pustit sami. A co je nejlepší, hlavně mnohem komfortněji!

Vyberete-li si kompletní služby, nemusíte se o nic starat – maximálně sem tam zkontrolujete stav budovy přes internet, anebo se v případě potřeby dohodnete na osobním setkání. Kdyby existovalo více společností jako tato, byl by svět mnohem krásnější!

Rate this post
Sdílejte