Jak vytopit typicky chladné prostory? Zkuste infrazářiče

Jak vytopit typicky chladné prostory? Zkuste infrazářiče

Sdílejte
Autor obrázku: Richard Taylor

Jak vytopit typicky chladné prostory? Zkuste infrazářiče

V kostele je zima. Na zámku je zima. Na chalupě je zima a na půdě je zima. Tyto typicky chladné prostory se vždycky velmi špatně vytápěly. Nebylo tam ústřední topení, malá kamínka prostor nevytopila anebo je nešlo použít. A vytápění na elektřinu? To by bylo neefektivní. Zapomeňte na historii a seznamte se s novinkami na trhu.

Infra a elektro

Zapomeňme na typicky chladné nevytopené prostory. Konečně se našlo řešení, které mnohým z nás úplně uniklo. Jsou to elektrické panely a infrazářiče. Moderní produkty, které nepotřebují žádné topivo a nespotřebují ani obrovská kvanta drahé elektrické energie. Konečně řešení do chladných prostorů.

Elektrické panely fungují na klasickém ohřevu topného tělesa, které dále šíří požadované teplo. Teplo lze samozřejmě regulovat. Díky využití moderních technologií a materiálů jsou však energetické nároky značně nižší, než tomu bylo doposud a provoz takových zařízení již nestojí tisíce korun. Navíc elektrické panely díky své velikosti můžeme připevnit na stěnu, strop nebo položit na zem, aniž by hyzdily okolní prostory.

Infrazářiče opět září

Není tomu tak dávno, kdy jsme infrazářiče měli skoro všichni v koupelně. Příjemně vytopená koupelna poté, co jsme vylezli z vany. Nyní však infrazářiče přichází nové, větší a vylepšené. Pod tímto odkazem  naleznete více informací. Co je však ještě třeba dodat je to, že opět jsou náklady mnohem nižší a vyplatí se do malých, ale i větších prostor.

Skladné rozměry opět činí stejně tak jako u elektrických panelů z tohoto zařízení vhodný produkt na využití do všech chladných prostorů. Vhodné jsou právě různé nevytápěné místnosti, jako je třeba podkroví, staré místnosti v kostelích, farnostech, zámcích či statcích. Pořizovací náklady nejsou příliš vysoké a provozní náklady jsou na velmi přijatelné úrovni.

Kde pořídit?

Produkty pořídíme u specializovaných prodejců, jako je například infracomfort.sk, kteří vám i poskytnou efektivní poradenství při řešení vytápění ve větších prostorech. Kvalita a servis je pak samozřejmostí. Vyvarujte se však nekvalitních produktů, které mohou způsobit i požár!

Rate this post
Sdílejte