Markýzy jako v Itálii aneb zastřešení terasy

Markýzy jako v Itálii aneb zastřešení terasy

Sdílejte

Markýzy jako v Itálii aneb zastřešení terasy

Markýzy jako elegantní doplněk domova
Autor obrázku: zoetnet

Terasa, balkon nebo lodžie. Skvělé místo pro setkávání s přáteli, ale i možnost grilování a barbecue, pozorovat svět okolo sebe, dát si kávu nebo čaj a relaxovat. Skvělé místo domácnosti, které je velmi často využívání. Ovšem nesmí nám jej znepříjemňovat okolní povětrnostní vlivy. Trápí Vás déšť na terase a nechcete ji pracně zastřešovat? Nebo vám na balkoně polovinu dne svítí slunce a nedá se zde pobývat? Řešení je možná překvapivě snadné!

Terasa s markýzou

Vzpomeňme si například na slunnou Itálii. Terasy a balkony, kde se scházejí lidé, relaxují a jenom tak nezávazně sledují okolní svět. Jak jsou vybaveni proti sluníčku nebo nečekanému dešti? Mají nad sebou ať již použité nebo zarolované markýzy. Markýzy jsou efektivní, jednoduché a laciné řešení proti nepříjemnostem způsobeným povětrnostními vlivy ať na terase, tak na balkoně. Jsou snadno použitelné a osvědčené již generacemi.

Markýzy se používali již ve starověku. Máme tedy možnost si zvolit markýzy klasického vzhledu, ale můžeme vybírat i nové markýzy. Právě ty nabízejí moderní design, snadné ovládání (je možné i elektronicky), velmi dlouhou životnost a takřka žádnou nutnost údržby. Pořizovací cena také není nijak dramatická a máme řešení na dlouhé roky.

Balkonu stačí klasická roleta

Máte-li balkon zasklený nebo používáte lodžii, určitě jste se častokrát museli obracet zády vůči nepříjemnému sluníčku. Jeho intenzivní svit v létě má opravdu velkou sílu a není ni příjemného se opravdu péci na v jeho silném svitu. Jednoduchým řešením jsou však rolety. Nemyslete hned na ty staré a nevkusné rolety známé z panelových bytů. Moderní pěkné rolety s mnoha různými vzory.

Rolety mohou být vyrobeny z různých druhů materiálů, jako je bambus, různé kombinace látek, ale může to být i papír. Záleží jenom na Vás, jakou upřednostníte a jaká se Vám hodí na Váš balkon nebo lodžii. Výběr je velmi pestrý a lze si tak vybrat dle libosti. Rolety nabízejí vysokou kvalitu, dlouho životnost a velmi snadnou manipulaci a montáž.

Rate this post
Sdílejte