Fontány a kašny pro Vaši krásnou zahradu

Fontány a kašny pro Vaši krásnou zahradu

Sdílejte

Fontány a kašny pro Vaši krásnou zahradu

Zvuk padající vody, žbluňkání, anebo jemné šumění, to je blahodárný relax pro náš sluch i pro naši mysl. Pokud byste rádi tenhle klid přenesli i na vaši zahradu, nebo do obývacího pokoje a nechcete dělat velký zásah v podobě budování jezírka, máme pro vás levné, rychlé a esteticky velmi povedené řešení. Je jím fontánka – kašna, kterou si můžete umístit dle libosti na jakékoli místo u vás doma.

Podpořte váš styl

Protože víme, že zahrada může být u několika vedle sebe stojících domů pokaždé zcela odlišná, nabídka zahradních kašen je také různá.

Své si najdou milovníci dřeva, sošek, ale i “obyčejné“ jednoduchosti, ve které je krása. Fontána může podpořit ráz vaší zahrady, zdůrazníte díky ní styl, který máte rádi.

Černá vodní stěna, mořská panna, nebo třeba koryta…

Jak už podnadpis napovídá, nabídka kašen je skutečně stylově obsáhlá.

Černá vodní stěna je moderním, elegantním prvkem, který ozvláštní vaši zahradu. Má dva výstupy na horní hraně, ze kterých příští voda a jsou osvětleny 4 LED žárovkami.

Fontána v podobě mořské panny se hodí do okrasných zahrad. Působí nevinně a elegantně. Její velkou předností je, že v horkých dnech poskytne osvěžení ptákům, takže nejenže si budete užívat zvuku padající vody, ale získáte živou zahradu v podobě krásně pějícího ptactva.

Zahradní kašna – fontána s osvětlením v podobě třech koryt je vhodná jak na terasu, tak na zahradu, ale i do obýváku. Korýtka jsou uložena na sobě od největšího po nejmenší a voda příjemně padá po nich. Je jemně nasvícena, nebude působit rušivě, ba naopak, získáte romantiku a nebudete potřebovat jiný zdroj světla, pokud si tedy nebudete chtít třeba číst.

V nabídce jsou další zajímavé fontánky a kašny.

Nebojte se opotřebení

Zahradní kašny a fontány jsou vyrobeny ze dřeva, nebo z polyresinu, což je velmi odolný druh umělé pryskyřice. Je v podstatě nerozbitný, hrozí jen prasknutí a jeho vzhled se dá uzpůsobit jakémukoli vzoru, ať už jde o mramor, dřevo, měď, terakotu, nebo jiný materiál.

Co budete potřebovat

Abyste si mohli fontánu nainstalovat, nemusíte v podstatě nic zařizovat. Fontány fungují na principu přečerpávání vody tichým čerpadlem, které je ve většině případů součástí fontány.

 

Prohlédněte si celou nabídku kašen a vodních stěn na našich stránkách www.salmax.cz a jistě si vyberete. Přijatelné jsou i ceny, fontánky nakoupíte již od 1.434,–Kč, proto se můžou stát i vhodným dárkem, kterým zaručeně překvapíte.

Rate this post
Sdílejte