Zahradní nábytek – Kvalitní, funkční a trendy

Zahradní nábytek – Kvalitní, funkční a trendy

Sdílejte

Zahradní nábytek – Kvalitní, funkční a trendy

Vyzkoušeli jste u známých zahradní houpačku, která byla stabilní, pohodlná a přitom se vás na ni vešlo víc? Byli jste z ní „unesení“ nejen vy, ale i vaše dítko?

Nebo potřebujete nový zahradní nábytek, ke kterému rádi usadíte vaši návštěvu, či větší partu kamarádů? V tom případě zavítejte na naše stránky www.salmax.cz a vyberte si zahradní nábytek ve vynikající kvalitě, moderním designu, a to vše za přijatelnou cenu.

Zahradní sety

To je to pravé, co se vám bude hodit, chodí-li k vám na návštěvu, nebo krátké posezení přátelé, rodina a vy je chcete usadit ke sladěnému a k sobě patřícímu nábytku. Nemusíte hledat jednotlivé kusy nábytku, zjišťovat, co se dá pořídit, protože vše je přehledně v setu.

Zahradní sety se skládají ze stolu a lavic, nebo křesel, židlí… záleží na tom, jaký styl požadujete a kolik lidí chcete usadit.

Své si jistě najde každý: pokud hledáte něco jednoduchého, skladného, co si třeba naložíte do karavanu a odcestujete na dovolenou, můžete využít skládací camping set. Pokud spíš hledáte něco k táborákům, pro posezení s přáteli u piva, mohla by vám vyhovovat kombinace stolu s lavicemi. Pro pohodlné a luxusnější posezení u kávy a výborného dortu můžeme nabídnout kvalitní zahradní nábytek, ke kterému patří i podsedáky, slunečník a stojan.

Materiály ze kterých jsou sety vyrobeny jsou různé, jedná se o hliník, různé druhy dřeva, plast, tvrzené sklo…

K setům si samozřejmě můžete v případě potřeby dokoupit i jednotlivé kusy lavic, židlí, ale i polstrování, nebo ochranných obalů, které naleznete v konkrétních kategoriích.

Ratanový nábytek

Ratanový nábytek splňuje vysoké požadavky náročných zákazníků jak na pohodlí, tak na prostornost a komfort. Tento nábytek vypadá jednoduše a přitom velmi reprezentativně.

Hodí se jak do interiéru, tak do exteriéru pro celoroční použití. Součástí bývají podsedáky v různých barvách. Údržba zvláště polyratanhového nábytku je jednoduchá, nevyžaduje náročnou péči.

Vybírat můžete mezi sety nábytku, nebo si koupit jen konkrétní kus nábytku, ať už křeslo, kostku, nebo stolek.

Stoly, židle, křesla, lavice… samostatný nábytek

Svoji terasu, nebo jiné místo k posezení můžete samozřejmě obsadit i samostatně zakoupenými druhy nábytku a libovolně si ho nakombinovat. Můžete zvolit třeba dvě designově stejné, nebo podobné židle, ale každou z jiného materiálu. Spojit je můžete stejnou barvou podsedáků a originální sedací set je hotový, přitom bude úplně dle vašich představ a podle vaší fantazie.

Můžete volit mezi dřevěným, kamenným, plastovým, kovovým, skleněným nábytkem, ať už se jedná o stůl, židle, lehátka nebo lavice a další.

Každý z materiálů má své pro a proti. O umělý nemusíte tak dbát, jako o dřevěný, dřevěný bude naopak vhodnější k dětem, než skleněný a nábytek s podsedáky je vhodnější do krytých altánků a pergol, než volně na zahradu, kde snadno zmokne.

Houpačky

K zahradě s dětmi se velmi hodí houpačky. Ale nejen tam, ocení ji i ti, kdo se rádi houpou, relaxují. Někomu se víc zalíbí přírodní dřevěná houpačka, jiní se přikloní spíš ke kovovým konstrukcím houpaček s ratanpoduškou, nebo s textilními sedáky, které můžou být bez výplně, nebo různě silně vypolstrované.

Houpačky jsou buď celistvé, nebo rozdělené na počet míst k sezení. Nechybí ani stříška, která chrání před sluncem i deštěm.

Po čase vám díky slunci a ostatním povětrnostním podmínkám barvy částečně vyblednou, proto nabízíme i náhradní podušky a střechy, takže si houpačku jednoduše nově “obléknete“.

Polstrování

Pro případ, že si budete chtít k nábytku bez polstrování toto polstrování zakoupit, nebo se stala nehoda a polstrování jste zničili, anebo už díky plynoucímu času nesplňuje vaše požadavky, nabízíme vám polstrování samostatné. Vybírat můžete z různých druhů materiálů, velikostí i barev.

Dřevníky

Spousta domácností dnes šetří, jak se dá a jedním ze způsobů, jak ušetřit je i topit dřevem. Pokud potřebujete naštípané dřevo uskladnit a skrýt ho před deštěm a sněhem, mohl by se vám hodit námi nabízený dřevník. Je to bezpracné, rychlé a splní svůj účel. Je z pozinkovaného plechu, má ocelový rám.

Zahradní boxy

V naší nabídce nechybí ani úložné prostory v podobě zahradních boxů. Jsou velmi praktickovou vychytávkou, protože můžou sloužit nejen jako úschova pro nářadí, hračky dětí, camping věci…, ale i jako lavička.

 

Navštivte naše stránky Salmax.cz, vyberte si ten pravý nábytek, dodejte tak novou funkci vaší zahradě a vychutnejte si příjemně strávený čas.

Rate this post
Sdílejte